up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Dynafit Touring Boots TLT7 Performance
  • Play videoDynafit Touring Boots TLT7 Performance
  • Dynafit Touring Boots TLT7 Performance
  • Dynafit Touring Boots TLT7 Performance
360

Dynafit Touring Boots TLT7 Performance

Dynafit Touring Boots TLT7 Performance

plus
Dynafit

Dynafit Touring Boots TLT7 Performance

Tuotekuvaus Dynafit Touring Boots TLT7 Performance

Climboost! Paranna nousunopeus ja säästää energiaa seuraavan laskeutuminen.

999g (koko 27,5) · 22,5 - 30,5 + 1/2 koot

· Top nousu tehokkuus · Yksi solki hallinta · Snowdynamic käsite

teknologia

nopeus nenä

Ultralock 3.0 sulkujärjestelmä

Titantex lambda frame

tarvikkeet

Shell: Grilamid® + Titantex kuitu

Mansetti: Titantex kuitu

Spoiler: Grilamid®

SPEED NOSE

Korkeampi Ascent Efficiency®! Lyhyempi toebox ja kierto pisteen sitova kiinnitys asettaa taaempana tekevät kävely vieläkin tehokkaampi. DYNAF IT mullistaa jälleen yhteyden etween boot ja sitova, legenda jatkuu.

Master askel

Yhdellä klikkauksella - mullisti askel osaksi Tech siteet. Patentoitu Master Step Aseta tekee markkinoille pääsyn vieläkin helpompaa.

50% helpompi sisäänkäynti! Patentoitu Master Step Insert tarjoaa 50 prosenttia lisää mukavuutta tultaessa verrattuna Quick Step Insert Tech siteet. Tämä onnistuu pidemmillä ohjeiden uria, jotka lukittuvat sitovat nastat on puoliympyrä tullessa.

Suurin kuormia DIN Z arvo 16! Master Step Insert tulee sisäänrakennettuna hiihtokenkien uudella valmistusprosessia. Tämä kaksinkertaistaa vahvuus insertin boot ja mahdollistaa mahdollisimman kuormia supertehokkailla freeride sitovia asettaa enintään DIN vapauttaa arvo Z16. Master Step Insert muodostaa yhden yksikön käynnistyksen ilman näkyviä ruuveja.

Automaattisesti yhteensopiva Dynafit Beast siteet! Lisäksi patentin kantapään laitteella voi astua super tehokas DYNAF IT freeride sitovia Beast 14 ja Beast 16 withou T Power Insert kantapää adapteri.

ultralock 3,0 cl osure järjestelmä

Hallitse käynnistyksen yhdellä solki: vähemmän soljet keinoja vähentää painoa, virtaviivaisempi, lunta dynaaminen profiili, sekä vähentää riskiä rikkoutumisen. Yksi dualfunction solki mahdollistaa mansetin avaamisen ja Tourer siirtymään ski kävellä tilaan yksi toiminto ja päinvastoin, sekä avaaminen ja sulkeminen kuori.

Snowdynamic käsitteitä

BEA ST on ensimmäinen lumi dynaaminen käynnistyksen. Se on suunniteltu kunnostautua syvässä jauheena minimaalisella pienene vaikutuksen minimoimiseksi odottamattomia vaikutuksia boot, mikä saattaa vaurioittaa kengän komponenteista. Boot kompakti profiili on vapaa sivusuunnassa kohoumia, vaikka virtaviivaisempi solki on sijoitettu aiempaa keskeisessä asemassa, jotta voidaan vähentää vetää, suojata komponentteja, ja varmistaa tehokkaan matkustaa läpi lumen. Posterior arkkitehtuuri estää myös rakentaa lumen ja pysäyttää sen pääsyn takana boot.

lambda frame

Käytön, tukiranka tarjoaa sivusuunnassa ja edestä jäykkyyttä rakenteeseen, suosimalla tarkka välitöntä vastausta. Samalla tämä mahdollistaa pehmeämpiä materiaaleja voidaan käyttää vähemmän kriittisiä alueita kuoren pystymme parantamaan walkability ja helppous jalka tulon ja poistamisen osaksi boot.


Haluatko lisää hiihto tuotteita Dynafit:lta? snowinn:sta, omasta hiihtoverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, kuten Dynafit Touring Boots TLT7 Performance. Tällä hetkellä Dynafit Touring Boots TLT7 Performance on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki hiihtovarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Dynafit Touring Boots TLT7 Performance

Flex-indeksi
Taitotaso
Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hämmästyttävä hiihtomaasto

-

Tämä on mahtava ultrakevyt retkisaapas, jos se sopii jalkaan. Se on niin kevyt ja liikealue on niin laaja, että se ei tunnu edes laskettelukengältä!

Mitoitus

-

Dynafitin tapauksessa mondopoint-mitoitus on täysin samaa mieltä. Ainoa on mitata omat jalkasi tarkasti.

Tlt tohveli

-

klo 10:00 saada kenkiä postissa pakkaamatonta pukeutunut ja 10 minuuttia. Myöhemmin kokeiltu rinteillä. AS HOUSE kenkiä! Levoton aika ajoin, luulen olin unohtanut laittaa kenkänsä. Niin kevyt he ovat :-)

Saappaat hiihdon tlt7

-

Mukava, kevyt, jäykkä. Alkuperäinen Buckley. Hard 5

Dynafit

-

Superb kenkä, mukava ja sopii kuin hansikas. Jakelupalvelu päälle, määräaikojen, ja on hyvä taito. Bravo joukkue kaikkea hyvää 2017

Evolution of tlt saappaat

-

Ne ovat vihdoin laajempaa ja mukava, täydellinen suhde painon ja suorituskykyä

Dynafit tlt 7

-

Ylevä boot, kevyt, sopii kuin valettu ja hyvin tehty. Dynafit on tullut voittaa

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up