`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dynafit

Dynafit TLT Light Thermal

  • Dynafit TLT Light Thermal
  • Dynafit TLT Light Thermal
  • Dynafit TLT Light Thermal

Dynafit TLT Light Thermal

Tuotekuvaus Dynafit TLT Light Thermal

Kevyt ja monipuolinen fleece, jonka sisäpuolella on pehmeä vohvelirakenne, mikä takaa parhaan lämpö- ja painosuhteen.

Kevyt, monipuolinen tekninen takki, jonka sisäpuolella on pehmeä vohvelirakenne ja joka tarjoaa parhaan mahdollisen mukavuuden heti ihon vieressä.

Nelisuuntainen venytys tekevät tästä lämpövälikerroksesta monipuolisen käyttöalueellaan ja luotettavan kumppanin mihin tahansa kiertueeseen.

Antimikrobinen kangas ei haise niin nopeasti ja kuivuu nopeasti.

Peukalosilmukat takaavat lämpimämmät kädet, ja pieni vetoketjullinen tasku rinnassa on täydellinen pienille esineille.Dynafit TLT Light Thermal:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Fleecettuotteita Miesten vaatteet kategoriastamme omasta hiihto verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Dynafit-tuotteita snowinn:ssa, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Dynafit on sitoutunut kehittämään ja parantamaan hiihtokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Dynafit TLT Light Thermal

Takin tyyppi
Vetoketjun pituus
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje