`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dynafit

Dynafit Speed 20L

Dynafit Speed 20L

  • Dynafit Speed 20L
  • Dynafit Speed 20L
  • Dynafit Speed 20L
  • Dynafit Speed 20L

Dynafit Speed 20L

Tuotekuvaus Dynafit Speed 20L

Speed 20L on Dynafit-urheilukassi aikuisille, jota suositellaan vuoristohiihtoon . Tämän mallin rakenteessa on päälokero henkilökohtaisten esineiden turvalliseen säilyttämiseen. Sen enimmäistilavuus on 11-20 litraa.

Urheilurepun rakenne on anatominen; sen hihnat ovat hengittäviä hajottamaan lämpöä hartioillesi. Takaosassa siinä on verkkopaneeli, joka parantaa ilmankiertoa sisätilaan. Muita sen ominaisuuksia ovat rintalastan hihna, jonka voit säätää tarpeidesi mukaan kunkin kiertueen tehokkuuden parantamiseksi.

Vaellustoimintasi aikana voit irrottaa silmukoita, koukkuja ja pullonpidikejärjestelmän lisämukavuuden lisäämiseksi, jolloin voit käyttää henkilökohtaisiin tarpeisiisi mukautettua nesteytysjärjestelmää urheilijana. Versiota on saatavana eri kokoja ja värejä.

Speed Touring reppu, jossa on 20 litraa ja vain 360 grammaa Jatkuvan RC 20: n jatkokehitys.

Aiemman mallin päivityksenä tämä Speed 20 Pack sai vielä enemmän teknisiä ominaisuuksia nopeuden kiertämiseen.

Hengitettävät hihnat, takapaneelijärjestelmä, jossa on ilmaverkko, ja korkeussäädettävä rintalastanauha tarjoavat erittäin mukavan kulutuksen jopa voimakkaalla toiminnalla.

20 litran tilavuudella varustettu Dynafit Speed Touring Packin 360 gramman valo sisältää runsaasti tilaa pääosastossa ja erillisissä osastoissa, joissa on turvallisuusvarusteet.

Speed 20 on luotettava kumppani vaativille vuoristo- ja hiihtoretkille, kun ulkoinen jääkiirtonopeuden kiinnitys ja kypärän kuljetusjärjestelmät sekä irrotettava hiihtotukijärjestelmä ovat.Onko Dynafit Speed 20L etsimäsi tuote? snowinn:sta löydät kaikenlaisia Reputtuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Dynafit on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet hiihtoverkkokaupasta.

Ominaisuudet Dynafit Speed 20L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Reppu

-

Ihanteellinen nousuun ja vuorelle poistumiseen

Ylin

-

Erittäin hyvä, erittäin toimiva. mukava

Dynafit-nopeus 20

-

Kiinnitysjärjestelmä on nopea ja helppo. Pidän taskuista cramponeille. Ylimääräinen koukku- ja silmukkatasku on täydellinen valinta vaatteiden tai säiliöiden märkävaihtoon, koska se on erotettu päälokerosta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje