`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dynafit

Dynafit Radical Down

Dynafit Radical Down

Dynafit Radical Down

Dynafit Radical Down

  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down
  • Dynafit Radical Down

Dynafit Radical Down

Tuotekuvaus Dynafit Radical Down

Täsmällisesti, mitä etsit pitkällä hiihtouratuomarilla! Hupussa oleva radikaali takitasku on kevyt, pitää sinut mukavasti lämpimänä, ja se on vesitiivis myös rankkasateissa. Tämä on teknisen Downtek®-kudoksen ansiosta tässä Dynafit-alppihiihdon takissa. Joustavat paneelit ja joustavat hihansuut takaavat suurimman liikkumisvapauden mihinkään hiihtoreitteihin. Niin monta taskua, sinulla on aina geelejä, baareja ja muita pieniä olennaisia ​​esineitä koulutuksen aikana.

Jos olet kiinnostunut Dynafit:n Radical Down tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Miesten vaatteet tuotteet Dynafit-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Dynafit suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia hiihto tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Dynafit Radical Down jo tänään!

Ominaisuudet Dynafit Radical Down

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje