up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoDynafit Liner Neo PX CP
  • Dynafit Liner Neo PX CP
  • Dynafit Liner Neo PX CP

Dynafit Liner Neo PX CP

Dynafit Liner Neo PX CP

plus
Dynafit

Dynafit Liner Neo PX CP

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Dynafit Liner Neo PX CP

Olitpa kilpailu urheilija etsii suurimman suorituskyvyn nousujen ja laskujen, tai seikkailu Tourer menojen pitkiä päiviä nouseva Alppien huippukokouksiin, mukavuutta ja turvallisuutta että super tarkka sovitus tarjoaa on tärkeää, jotta vältetään rakkuloita tai kivuliaita painaumia .


Vuosien mittaan me Dynafit hioneet myös tietoa ja kokemusta materiaalitekniikka ja rakentaminen vaipat ja tietä valtion ofthe tekniikan asentamisesta, huipentui luomiseen kolmea eri sovi tyyppejä perustuu erilaisiin tarpeisiin käyttäjän, luokiteltu perusteella tasosta lämpömuovaus liner, paino ja suorituskyky haluttu.


Sopii kaikkiin NEO, VULCAN, ONE, ELOHOPEAN


Hyödy nyt Dynafit Liner Neo PX CP tarjouksistamme. hiihto verkkokaupastamme, snowinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden hiihto varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin hiihto kategorioihin ja löydä suosittuja Dynafit-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Dynafit Liner Neo PX CP

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Ihanteellinen tuote!

-

Upea tuote, joka on yhteensopiva tlt7 2014: n kanssa!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up