`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Dynafit

Dynafit Free 32L

  • Dynafit Free 32L
  • Dynafit Free 32L
  • Dynafit Free 32L

Dynafit Free 32L

Tuotekuvaus Dynafit Free 32L

Free 32L on Dynafit- urheilureppu, jolla voit kuljettaa kaikkia urheiluvälineitä taistelun aikana vuorille. Tämä malli sisältää uusia ominaisuuksia.

Uusien mallien joukossa on diagonaalinen suksisäilytys sekä mahdollisuus kiinnittää sukset Dynafit-laukun sivuun .

Tällä mallilla on anatominen muotoilu, joka mukautuu hiihtäjän muotoon. Tällä tavoin selkäsuoja taataan. Löydäsi eri osastojen sisällä on sen juoma-yhteensopiva järjestelmä, samoin kuin pullonpidin ja säädettävä rintahihna tarpeen mukaan.

Uusi vuodesta 2019 alkaen 20 ILMAINEN Touring-luokassamme on tämä 32 litran reppu. Vain 940 g painolla se on todellinen kevyt monista ominaisuuksistaan huolimatta. Tässä pakkauksessa on kyky kiinnittää sukset pakkauksen sivulle diagonaalisen suksiliitoksen lisäksi. Leikkaus on anatomisesti oikea ja sopii hiihtäjälle, joten pitkienkin matkojen takaosa on taatusti mukava ja helppo. Useita osastoja, kypärä ja jään kirveen kiinnitys ovat vain muutama tekninen yksityiskohta. Tämä pakkaus on myös yhteensopiva nestetyssäiliön kanssa, ja siinä on irrotettava pullonpidike, erillinen lokero lapalle ja anturille sekä säädettävä rintalastan hihna.


Ominaisuudet:

Anatomiset leikkaukset hyvin istuville
Kypärän kiinnitys
Pehmustetut lokerot
Tallelokero
Sivuhiihtolaitteet
Vedenpitävä tasku
Irrotettava suksien kantojärjestelmä
Juomajärjestelmä yhteensopiva
Säädettävä korkeus rintaremmi
Jääkirvesten kiinnitys
Irrotettava takaosa
Irrotettava pullopidike
Turvalaiteosasto


Tekniset tiedot:

Tilavuus: 32 L
Paino: 940 G


Jos etsit korkealaatuisia Reput tuotteita, siinä tapauksessa Reput täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Dynafit Free 32L:a, jonka tämänhetkinen hinta on 144.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. snowinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia hiihto varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Dynafit Free 32L:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Dynafit Free 32L

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin täydellinen

-

Tällä hetkellä minun täytyy testata sitä lumessa, mutta se on hyvin osastoitu. Tasku lapiolle, koettimelle, arvalle ja terille ja sopii muuhun. Turvataskussa mahtuu reilu pari puristimia, ei riitä sinettien asettaminen kuten muissa. Selkänojan taskussa on vetoketju ja iso ja ylempi. Siinä on kypäränpidike, jääkirvespidike ja sukset voidaan kuljettaa vinosti ja suoraan. Se sopii hyvin, vaikka vyö on hieman löysä, jos olet ohut, vaikka hiihtovaatteet tekevät minut isommaksi. Siinä on edessä oleva verkkotasku nahoille. Erittäin täydellinen ja erittäin hyvä kotitesteissä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje