up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoColumbia Takki Nordic Strider
  • Columbia Takki Nordic Strider
  • Columbia Takki Nordic Strider
  • Columbia Takki Nordic Strider
Columbia

Columbia Takki Nordic Strider

Columbia Takki Nordic Strider

Columbia Takki Nordic Strider

plus

Columbia Takki Nordic Strider

Tuotekuvaus Columbia Takki Nordic Strider

Nordic Strider on tyttöjen talvitakki . Kylmä vaatetus erottuu Omni Heat -teknologian sisällyttämisestä siihen, joka ylläpitää ja suosii kehon lämpöä alhaisesta ulkolämpötilasta huolimatta.

Sen vedenpitävä kangas ja suljetut saumat estävät kosteuden joutumasta kosketuksiin ihon kanssa, pitäen sinut kuivana ja raikkaana. Ulkopuolelta löytyy heijastavia yksityiskohtia, jotka ovat ihanteellisia heikoissa valaistustiloissa. Joustava vyötärö edistää liikkumisvapautta.

Tyttöjen kylmätakki sisältää brändin Outgrown kasvujärjestelmän, joka pidentää talvikauden säilyvyyttä. Siinä on säädettävä huppu tarpeidesi mukaan ja myös synteettiset hiukset peittävät kehon lämmön. Saatavana eri väreissä. Kaunis ja tekninen käsi kädessä tällä täysin vedenpitävällä hengittävällä, erittäin lämpimällä talvikudoksella, jossa on toasty yhdistelmä erinomaisesta synteettisestä eristämisestä ja lämpöä heijastava vuori lämmönsietämiseen.

Rich, Textured Legacy Dobby Shell-kangas täyttää mauvuttavan ja kauemmas leikkaamisen, kun taas kokoontuneita vyötäröä ja kämmenten takaosaa takaavat suuren sovituksen runsaalla Gir;Sh-hurmaa.

Ominaisuudet:

Omni Heat? Lämpöheijastava Omni Tech? Vedenpitävä / hengittävä, kriittisesti muotoiltu, tiivistetty, eristetty, 150 Gt: n kiinnitetty, säädettävä myrskyvaippamatto, jossa mikrofleece-vuorattu hupullinen elastinen vyötäröllä. Grow System Irrotettava Faux Fur Heijastava yksityiskohta Drop Drop Tekniset tiedot:

Kangas:

Kuori:

72% Nylon / 28% Polyester Legacy Dobby Vuori:

100% polyesteriä Omni Heat? Heijastava Microtex Light Insulation:

100% Polyester Microtemp, 150G Keskustan pituus:

26.5'' Tekniikka:

Omni Tech ?:

Vedenkestävä.

Hengittävä.

Taattu.

Omni Heat? Heijastava:

Lämpöheijastava lämpö.Tilaa nyt oma Columbia Takki Nordic Strider:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Columbia Takki Nordic Strider:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Columbia Takki Nordic Strider:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 68.99 $. Suuresta Takit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Columbia Takki Nordic Strider

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erittäin hyvä tuote

-

Jotkut huijareita. Ne eivät noudata toimitusaikaa riippumatta käyttämästäsi toimitusjärjestelmästä ja sen kustannuksista. Myöhemmin he eivät vastaa pyyntöihisi. Heihin tai kuljetusyritykseen ei ole mahdollista ottaa yhteyttä. Ei tuote tai raha. Tiedän, että he eivät julkaise kommenttia, mutta jos on joku kunnollinen, joka vastaa pyyntöni. Se mitä kirjoitan täällä, julkaisen monissa erikoistuneissa mielipidefoorumeissa. Kiitos Jumalalle, ennemmin tai myöhemmin Amazon syö sinut.

Laatu

-

laatu ja sopivuus

Laatu

-

Qulity and fit, pidän niin paljon :)

Hyödyllinen

-

Täydellinen väri ja muotoilu :)

Laatu

-

Joten laatu ja hyödyllinen :) täydellinen takki!

Ylin

-

Erittäin nopea toimitus. Erittäin tyydyttävä talvitakki. Tyytyväinen ympäri.

Nopea toimitus

-

erinomainen, kaikki saapui ajoissa.

Nopea toimitus

-

Super kuuma talvitakki, hyvä istuvuus

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up