up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Columbia Lumikengät Rope Tow III WP
  • Play videoColumbia Lumikengät Rope Tow III WP
  • Columbia Lumikengät Rope Tow III WP
  • Columbia Lumikengät Rope Tow III WP
  • Columbia Lumikengät Rope Tow III WP
Columbia
360

Columbia Lumikengät Rope Tow III WP

Columbia Lumikengät Rope Tow III WP

Columbia Lumikengät Rope Tow III WP

plus

Columbia Lumikengät Rope Tow III WP

Tuotekuvaus Columbia Lumikengät Rope Tow III WP

Lasten vuorikiipeilykengät , Rope Tow III Waterproof, auttavat heitä pääsemään monimutkaisimpiin kohteisiin. Columbia-jalkineet on peitetty ulkopuolelta lisäämällä nahkaa ja tekstiiliä kestävyyden vuoksi.

Iskunvaimennusjärjestelmän sisällä retkeilykengät sisältävät pehmustetun Techlite-kerroksen välipohjassa, joka tarjoaa riittävän iskunvaimennuksen ja edistää myös energian palautusta jokaisen askeleen jälkeen. Jalat eivät koskaan tunne kylmää, koska se sisältää eristysprosessin, joka pitää alueen lämpimänä.

Yksi tämän urheilulajin uutuuksista on, että siinä on joustavat nauhat sulkemiseensa. Ei enää ole hankalaa lentää sateisilla poluilla tai runsaalla vedellä, sen vedenpitävä kerros pitää ne kuivana ja raikkaana. Tämän kengän pohja on valmistettu erittäin hankaavasta kumista, Omni Grip -elementillä, joka estää sinua jättämästä jälkiä ja tarjoaa sinulle halutun vetovoiman. Täydellinen lumi boot lapsille, jotka yhdistävät eristettyjä lämpöä ja kevyt suojaa mitään talviaktiviteettia. Benji nauhoitus tekee niistä helppo, helppo pois boot, paras lapsille, jotka ovat sisään ja ulos paljon aikana lumi päivää.Ominaisuudet:


Vedenpitävä PU-pinnoitettu nahka ja synteettinen nylon ylempi

Benji pitsit sulkujärjestelmä

200g eristys

Rated 25F / 32C

Vesitiivis sauma sinetöity rakentaminen

Techlite kevyt joustava kuori

Omni Grip ei merkintä veto kuminen ulkopohja

TuodutTekniset tiedot:


UPPER: Yhdistelmä mokka, mesh, ja PU

Ulkopohja: RubberTekniikka:


Techlite: Vaimennus välipohja

OMNI GRIP: Tarkennettu Traction


Columbia Lumikengät Rope Tow III WPa on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Columbia:n tuotteita, kuten Lumikengät Rope Tow III WP, löydät ne omasta hiihto verkkokaupastasi snowinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. snowinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä hiihto varusteita Columbia:lta.

Ominaisuudet Columbia Lumikengät Rope Tow III WP

Väri
Ominaisuudet

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up