up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Play videoColumbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat
  • Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat
Columbia
360

Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

plus

Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

Heavenly Shorty Omni Heat ovat vedenpitäviä saappaita naisille . Tämä malli on suunniteltu talvikaudeksi. Sokeriruo'on korkeus on tässä versiossa keskimääräinen. Sen sulkeminen on perinteinen nauhoilla.

Kylmissä jalkineissa yhdistyvät 200 grammaa eristystä ja lämpöjoustavaa vuori säilyttääksesi kehon lämpötilan alhaisesta ulkolämpötilasta huolimatta. Mallissa on kaulan ja kielen vuori, jotta malli olisi kestävä.

Välipohjaan sisältyy anatomisen pohjallinen, joka sopii jalkaasi, parantaen mukavuutta jalkasiirron aikana. Tämän talvikengän pohja on tehty kumista, jossa on Omni Grip -elementti, joka pitää sinut vakaana estäen luistumisen ja jättämisen jälkiä eri pinnoille. Saatavana erikokoisina ja -värisinä. Super lux, täysi nahka versio meidän tyylikäs ja lämmin Heavenly Shorty, tämä vedenpitävä naisten nilkkuri kääntää päitä luminen talvi kaduilla ja pitää lämpimämpi pidempään on patentoitu lämpö heijastava vuori. Suunniteltu siirtyä päivästä yöhön, tämä nauhat boot pitää sinut tyylikäs ja suojattu täysin eristävät, Omni Tech vedenpitävä hengittävä kalvo, ja rikas nahkaa viimeistelty tekoturkiksia leikata.

Ominaisuudet:

Pehmeä ja rikas vedenpitävä nahkaa

tekstiili vyöt

Metalli niitit ja aglets

Tekoturkis kaulus ja kielen vuori

Omni Tech ™ vedenpitävä hengittävä sauma sinetöity kalvo bootie rakentaminen

Tekniset tiedot:

200g eristys

Nimellinen 25F / 32C

Omni Heat ™ heijastava vuori

Irrotettava muotoiltu PU pohjallinen

Omni Grip ™ ei merkintää veto kuminen ulkopohja

tekniikka:

Omni Heat ™ heijastava: Terminen Heijastavat lämpöä

Omni Tech ™: Vedenpitävä. Hengittävä. Taattu.

OMNI GRIP®: Advanced Traction


Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Après-hiihtotuotteita Naisten kengät kategoriastamme omasta hiihto verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Columbia-tuotteita snowinn:ssa, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Columbia on sitoutunut kehittämään ja parantamaan hiihtokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Columbia Lumikengät Heavenly Shorty Omni-Heat

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Oikein hyvä

-

Rakastan näitä vedenpitäviä kangassaappaat, niin kevyitä ja helppoja käyttää. Tämä on kolmas tämän tyyppinen parini viimeisen 6 vuoden aikana

Loistava !

-

erittäin tyytyväinen tuotteeseen

Pienen kokoiset saappaat

-

Olen vastaanottanut saappaat ja ne ovat hienot, mutta ne ovat pieniä. Ehkä se on amerikkalainen koko....Palautan saappaat ja pyydän isompaa kokoa.

Kokoa isompi! ihanat kengät!

-

i'ma uk koko 7 ja leveä istuvuus. ottaa, lue "koko ylös!" neuvoja, tilasin "uk-koon 8" ja se sopii täydellisesti. erittäin mukavat kengät - ei vaadi pukemista. rakastan sitä.

Hienot saappaat

-

Olin iloinen saadessani nämä saappaat. Ne sopivat minulle hyvin, vaikka en pysty käyttämään paksuja sukkia, joten jos ostaisi lisää, koko kasvaisi. Ne ovat kevyitä käyttää, eivätkä ole ollenkaan kokkareita. Täydellinen saappaat koirani ulkoilutukseen. Toivottavasti he pitävät minut pystyssä, kun ulkona on liukasta.

Todella hienot kengät

-

Käytän yleensä UK6, mutta nämä kengät valitsen UK7, erittäin mukavat ja lämpimät, ja saappaat hyvin laatikossa.

Heerlijk laarsje

-

Heerlijk laarsje, licht gewicht en fijn voetbed. Ze staan ook heel leuk

Pieni koko

-

Erittäin mukavat kengät. Ei liian suuri après-suksille. Luulen pentueen heidät, vaikka lunta ei olisikaan! Ne sopivat pieniksi: otin yhden koon tavallista kokoa suurempaa.

Columbia saappaat

-

Kaunis boot! Tilaan 38,5 (käytän yleensä 38), ja se oli minulle vähän pieni, pidän kengistäni, joissa on tilaa paksuille suille. Käytä 38.5 i: ssä vain ohutta sukkaa ja se riittää pitämään jalat lämpimänä. Joten neuvoni sinulle tämän tilauksen 1 koko suurempi.

Arvostelu

-

erittäin mukava ja lämmin

Hyvä laatu

-

Erittäin hyvä lämmin ja todella mukava

Erittäin mukava

-

Ensimmäinen vinkki on valita tavallista suurempi koko. Saapas on erittäin mukava ja lämmin. En ole vielä suorittanut vesitestejä läpäisemättömyyden arvioimiseksi.

Columbian taivaalliset lyhyet saappaat

-

Saapuneet saappaat hyvin pakattuun laatikkoon. Toimituspäivä oli määrätyn mukainen. Saappaat ovat hyvin tehtyjä ja sopivat minulle erittäin hyvin ja ovat erittäin mukavia, kun kokeilin niitä. Sain ne erittäin edulliseen hintaan Trekkinniltä. Olen kaiken kaikkiaan erittäin onnellinen.

Columbian taivaallinen shorty omni -lämpöiset naisten saappaat

-

Olen lukenut niin monta epäsuotuisaa arviota useista arviointisivustoista. Tämä saa minut pohtimaan, pitäisikö minun tehdä tilauksen. Koska sanonta kuuluu "ei kipua, ei hyötyä", niin yritin sille yrittää ja asetin ensimmäisen tilaukseni, mutta se ei loppunut siihen. Eilen sain Columbia-saappaani, jotka olivat neljäs tilaukseni Singaporeen. Jokaisen tilauksen yhteydessä sain sähköpostiviestin, jossa ilmoitan, että se on lähetetty ja laskutettu. Noudatin tarkkailujärjestelmää, joka antoi tarkan kuvan siitä, missä esine on ja toimitus kesti noin 10 päivää siitä, kun se lähetettiin. Kaikki tavarat oli pakattu siististi ja huolellisesti ja asetettu pahvilaatikkoon jokaisessa tilauksessani, ja mitoitus oli kokotaulukon mukainen. Olen erittäin tyytyväinen Columbia-saappaisiin. Ostin sen vielä 15% alennuksella, joka on paljon halvempaa kuin voisin ostaa Singaporessa. Kiitos, Trekkinn, ja toivotan sinulle paljon onnea vielä hyviin arvosteluihin. Muuten, en ole heidän työntekijänsä!

Erittäin kuuma

-

Nopea toimitus ja odotettua aikaisempi. Ostin puoli numeroa tavallista enemmän ja sopivat hyvin. Ne pitävät jalkan lämpimänä, jopa suljetussa ympäristössä. Käytän niitä vain matalissa lämpötiloissa. Suositellaan rentoksi jälkijunaksi.

Erittäin mukavat saappaat

-

Olen erittäin tyytyväinen saappaisiin. Tilasin koon isommaksi ja se sopii täydellisesti. Käytin niitä sateessa ja jalat olivat kuivia ja lämpimiä. Ainoaksi olen huomannut, että heillä ei ole hyvää pitoa. Löysin sen erittäin liukas pinnoilta, joilla olen aiemmin kävellyt ja joilla ei ole koskaan ollut ongelmia.

Columbian taivaallinen lyhyt omni-lämpö

-

Saappaat ovat mukavia kevyitä ja tosiasiallisia kokoa varten. Ostin puoli kokoa suurempia kuin tavalliset kenkäkooni suosittelen näitä saappaita pikatoimitus

Arvostelu

-

Kengät ovat korkealaatuisia, ja varmasti odotan ostavani uuden parin nuoremmalle tyttärelleni

Kauniit saappaat !!

-

Olen erittäin tyytyväinen näihin saappaisiin ja SnowInn-palveluun. Saappaat ovat kevyitä, mukavia ja oikean kokoisia. Ostamalla lisää muille perheenjäsenille !!

Erittäin mukavat saappaat

-

Pidän saappaista erittäin paljon! Ne ovat erittäin mukavia. Ostin yhden koon, joka on tavallista kengänkokoa suurempi. Piti palauttaa kokoani aikaisempi pari, koska ne olivat liian pieniä.

Hyvä!

-

Pikatoimitus!

Rakasta uusia saappaani.

-

Rakastan ehdottomasti uusia Columbia Heavenly Shorty Omni Heat -saappaita. Heti kun he saapuivat ja panin heidät jalkoilleni, minua voitettiin ikuisesti. Ne ovat niin mukavat käyttää koko päivän, jopa ensimmäisenä päivänä. Saappaat ovat lämpimiä ja viihtyisiä ja pitivät jalkani kuivana. Seurasin paljon arvosteluita koskevia suosituksia ja tilasin yhden koon isommaksi ja olen todella iloinen siitä, että tein niin, koska muuten ne olisivat olleet liian tiukkoja. Voin suositella näitä saappaita.

Kaunis ja mukava

-

Kaunis saapas, erittäin hyvin pakattu, saapui asetetussa määräajassa ja hinta on erinomainen verrattuna samoihin kenkiin, joita myydään Brasiliassa, numerointi, jonka ostin mittaamalla jalkani ohjeiden mukaan, aina harkitsen hieman korkeampaa, koska paksu sukat !!

Arvostelu

-

Saitko tämän ihanan parin, joka sopii täydellisesti. Ja tehokas toimitus! Lisää paria Snowinniltä

Täysin rakasti näitä talvella

-

Rakastan näitä kenkiä. Käytän niitä sateessa ja käytin niitä lumessa. Erittäin mukava ja lämmin. Suuri kävellä lumessa.

Elogiu

-

Kaunis saappaat. Haluan ostaa ja haluan saada alennuskupongin

Mukava ja lämmin

-

Erittäin hyvä, erinomainen laatu, vaikka koko on hieman pieni, Columbia, mutta niitä voidaan käyttää, koska he olivat juuri.

Toinen pari

-

Tämä on toinen parin saappaat, jotka ostavat Tradeinnilta. Paljon halvempi. Erittäin tyytyväinen. Tilaa koko ylös.

Vakuuttunut

-

Erittäin tyytyväinen näiden kenkien laatuun. Ostin toisen parin tyttärelleni

Todella kiitollinen

-

Täydelliset saappaat. Erittäin tyytyväinen tilaukseen. Se oli nopea ja selkeä. Tarkka kokotaulukko !!! Kiitos paljon!!!

Yhteensä 10

-

Sen lisäksi, että onnittelette trekkinnia kaikesta merenkulun, paluukuljetusten jne. Suhteen, koska he työskentelevät valtavasti hyvin, kaikki on täydellistä, saappaat ovat niin kuin ne kuvaavat ja näkyvät valokuvissa, ne ovat mukavia, lämpimiä ja kevyitä, hyvin tyytyväinen ostamaan kaikin tavoin

Columbia shorty omni-lämpö saappaat

-

Erittäin tyytyväinen ostoon, kevyt ja mukava. Ainoa valitettavasti valitaan suurempi koko. Pitäisikö minun valita 1 koko pienempi on täydellinen.

Luokitus

-

Täydellinen A - Z: sta

Calentitos

-

Suuri. Tyttäreni oli, kokeile niitä ja päättää pitää ne. Erittäin mukava.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up