`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat
 • Columbia Heavenly Omni Heat

Columbia Heavenly Omni Heat

Tuotekuvaus Columbia Heavenly Omni Heat

Heavenly Omni Heat on vedenpitävä kengät naisille. Tämä Columbian luoma malli pitää sinut lämpimänä vedenpitävän rakenteensa ansiosta, joka estää sateen ja kosteuden pääsyn. Lisäksi se sisältää tuotemerkin lämpöä heijastavan tekniikan, joka suosii ja säilyttää kehon lämpöä.

Näiden sulkeminen lumi saappaat sisältää tekstiiliyksityiskohtia ja sen sulkeminen on perinteinen yksi nauhoja. Sen muotoilu on korkea ruoko tuottaa enemmän suojaa. Se sisältää kielen ja kaulan synteettiset hiukset. Sisällä tunnet jalan mukavuuden, koska sen anatomiset PU-pohjalliset antavat sille suuremman mukavuuden koko sen siirtymisen ajan.

Kumipohja on kulutusta kestävä ja siinä on merkin Omni Grip -teknologia, joka suosii pitoa, pitää sinut vakaana ja estää sinua jättämästä jälkiä eri pinnoille. Ylä pareassa siinä on metalliosat ja niitit mallin kestävyyden parantamiseksi.

Tämä vedenpitävä naisten kenkä kääntää päänsä lumisilla talvikatuilla ja pitää sinut lämpimänä patentoidulla lämpöheijastavalla vuorilla.

Ominaisuudet:

Omni Tech ™ vedenpitävä hengittävä saumatiivis membraanisaapasrakenne

Vedenpitävä kudottu synteettinen tekstiili

Tekstiilihihnat

Metalliset niitit ja agletit

Tekoturkis kaulus ja kielen vuori

Arvioitu 25F / 32C

Omni Heat ™ heijastava vuori

Irrotettava muotoiltu PU-pohjallinen

Omni Grip ™ -merkintämaton vetokumi

Tekniset tiedot:

Paino: 13,8 unssia / 390 g

200 g eristys

Yläosa: Synteettinen

Välipohja: PU-pohjallinen

Ulkopohja: Omni Grip ™ -kumi

Technologies:

Omni Heat ™ heijastava:

Hengittävä materiaali, jossa on vähän hopeapisteitä, jotka heijastavat kehon lämpöä.


Tällä hetkellä, Columbia Heavenly Omni Heat tuotetta on saatavilla snowinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Columbia-merkkisiin hiihto tuotteisiin, joita hiihto verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Après-hiihto kokoelman malleilla. snowinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Naisten kengät-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat hiihto-tuotteet.

Ominaisuudet Columbia Heavenly Omni Heat

Sukupuoli
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (13)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Niin mukava

-

Rakastan näitä saappaita. Ne ovat uskomattoman mukavat kuin mukavat tossut ja näyttävät hyvältä. Ostin puolikokoisen, joka riitti, koska et tarvitse paksuja sukkia, koska ne ovat niin lämpimiä. Erittäin onnellinen!!

Harika

-

Ürün gerçekten harika. Normalde 38 numara giyerdim bunda 39 numara tam oldu

Rakasta näitä saappaita!

-

Minulla on todella kylmät jalat koko ajan, ja minä rakastan näitä saappaita. Tilasin yhden täysikokoisen ja ne sopivat hyvin. Jos aioin käyttää pörröisiä sukkia näillä, tarvitsin itse asiassa 2 kokoa, koska jalkani ovat leveät. Nämä saappaat ovat lämpimiä ja kevyitä - ja saapuivat parin viikon sisällä - joten olen erittäin onnellinen!

Hyvät saappaat

-

Erittäin mukavat ja lämpimät saappaat

Apres huippuosaamista

-

Erinomainen tuote, uskollinen lupaukseensa, vedenpitävä ja lämmin ja erittäin tyylikäs. Huomaa, että koko on pieni. Suosittelen pyytämään numeroa yllä.

Mega saappaat !!

-

Saappaat SUPER !! Kevyt, lämmin, hyvännäköinen, erittäin mukava. Koko vastaa mittataulukoiden kirjoitusta. Nopea lähettäminen! Ennen Khersonia 3 viikossa huolimatta siitä, että 5 päivää makasi Kiovan tullissa! Suosittelen myyjää !! Kiitos työstäsi !!!

Kaunis ja kevyt

-

Nämä saappaat ovat kauniita, mukavia ja kevyitä. Lisäisin myös, että koot ovat pieniä. Pidän niitä edelleen käytettäväksi ylimääräisissä kenkissä, kun ei ole liian kylmää tai kun joudun pääsemään talosta ja poistumaan talosta usein. Minusta tuntuu, että minulla on tohvelit! Ne ovat myös ihanteellisia lumikenkäilyyn.

Taivaallinen!

-

En ole vielä yrittänyt ulkona, joten pitoa tai vedenpitävyyttä ei voi kommentoida. Mutta erittäin lämmin ja pörröinen! Olen kapea koko 4 ja yritin näitä 4, liian tiukka jalka. Mutta 5 on täydellinen, joten kuten kaikki muut sanovat, tilaa täysikokoinen ja he ovat kunnossa.

Erinomainen saappaat

-

Olen niin iloinen, että olen tilannut tämän saappaat! Se näyttää hyvältä ja erittäin mukavan ... Tilaa 1 koon kaltaiseni minuun, ousen kapea muoto

Super lämpö ja mukava mutta pienikokoinen

-

Kaikkien kuumien taivaankenkä saappaat ovat erittäin lämpimiä, kevyitä ja mukavia. Mutta minun piti palauttaa ne, kun ne olivat pieniä. Olen yleensä koko US6.5. Tilasin US7, niinpä siellä oli vähän tilaa ohut sukkia. Menisin täysikokoisena.

Erinomainen

-

Erinomainen kaikessa

Ihastuttavat saappaat

-

Ihastuttavat saappaat ovat lämpimiä ja näyttävät hyviltä

Ihastuttavat saappaat

-

Todella nämä saappaat ovat todella lämmin ja näyttävät hyviltä

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje