`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Columbia

Columbia Bugaboo Omni Heat Regular

Columbia Bugaboo Omni Heat Regular

Columbia Bugaboo Omni Heat Regular

  • Columbia Bugaboo Omni Heat Regular
  • Columbia Bugaboo Omni Heat Regular
  • Columbia Bugaboo Omni Heat Regular
  • Columbia Bugaboo Omni Heat Regular
  • Columbia Bugaboo Omni Heat Regular

Columbia Bugaboo Omni Heat Regular

Tuotekuvaus Columbia Bugaboo Omni Heat Regular

Se, että olisit aina lämmin, on ensisijainen tavoite lumessa. Bugaboo Omni Heat Regular on hiihtohousut, jotka on luotu mukavasti . Versio on yksivärinen ja siinä on klassinen asetus.

Teos sisältää tunnettua Columbia Omni Heat -teknologiaa, joka ylläpitää kehon lämpöä tiivistettyjen saumojensa kautta, erityisesti kylminä päivinä . Lisäksi sinusta tuntuu erittäin hiljaiselta, koska havaitset sen persikka-ihona.

Tämän mallin vyötärö on säädettävissä . Sivulla on taskut käsien vetämiseen vetoketjulla. Kangas on 100% nailonia, kun taas heijastava vuori on 100% polyesteria. Saatavana XS-hinnasta XXL: ään.

Hanki kittedsi seuraavaan lumipeitteiseen seikkailuun takaa, että se pysyy lämpimänä ja kuivana tämän suksien hyväksymäksi housuksi. Koe ainutlaatuinen lämpö heijastavalla vuorauksella ja vedenpitävällä kankaalla, mikä tarkoittaa, että pysyt täysin kuivana, vaikka kuinka monta kertaa loukkaantuu lumeen. Säädettävä vyötärö estää vedon, samalla kun pohjahihnapyörät ja sisäinen jalka takaa enemmän mukavuutta ja joustavuutta.

Tekniset tiedot:

Kangas:

Omni Tech ™ Legacy Twill 100% nailonia

Omni Heat ™ heijastava vuori 100% polyesteriä

60 g Microtemp XF II 100% polyesteriä

tekniikka:

Omni Heat ™ heijastava:

Lämpöheijastava lämpö

Omni Tech ™:

Vedenkestävä. Hengittävä. Taattu.


Columbia Bugaboo Omni Heat Regular:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa hiihto kaupassa, saat Columbia Bugaboo Omni Heat Regular:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 66.95 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Ominaisuudet Columbia Bugaboo Omni Heat Regular

Housujen tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Pituus
Henkselit
Väri

Tecnologias Columbia Bugaboo Omni Heat Regular

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje