`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Cmp

Cmp Salopette

  • Cmp Salopette
  • Cmp Salopette

Cmp Salopette

Tuotekuvaus Cmp Salopette

Nämä nailon Twill-kengät ovat urheilullisia ja dynaamisia.

Clima Protect -teknologia, erityinen lämpömikroporikerros, joka on asetettu kankaiden väliin, tarjoaa ylimmän suojan tuulta ja vettä vastaan.

Käytetyt materiaalit varmistavat, että housut ovat laadukasta ja kestävää vaatekappaletta, kun Twill antaa niille erityisen näyttävyyden.

Muita tuotteen ominaisuuksia ovat nauhatut saumat, lumiset säärystimet, säädettävä vyö ja useat monitoimiset taskut.Cmp Salopette:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Housuttuotteita Miesten vaatteet kategoriastamme omasta hiihto verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Cmp-tuotteita snowinn:ssa, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Cmp on sitoutunut kehittämään ja parantamaan hiihtokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Ominaisuudet Cmp Salopette

Housujen tyyppi
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Teknologiat
Pituus
Henkselit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Productazo

-

Erinomainen viimeistely Juuri mitä odotettiin. Hyvälaatuisia materiaaleja, erittäin mukavia. Suosittelen 100%.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje