up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoCMP Liivi 3A02087N
  • CMP Liivi 3A02087N
CMP

CMP Liivi 3A02087N

plus

CMP Liivi 3A02087N

Tuotekuvaus CMP Liivi 3A02087N

Vest on CMP-miesten liivi, joka muotoilunsa ansiosta suojaa sinua matalilta lämpötiloilta. Sen lämpösuorituskyky estää kylmien tuulenpuuskien pääsyn ihoon.

Sen rakenne sisältää kolme kerrosta, jotka vastustavat tuulta ja vettä, estäen molemmat elementit koskemasta ihoasi. Tulet huomaamaan, että sen rakenne takaa hengittävyyden, joka tarvitaan ihon hikoilemiseen.

Edessä urheiluvaatteissa on täysi vetoketju, joka liukuu vetimensa läpi avatakseen ja sulkeutuakseen. Jotta tavarasi pysyisivät turvassa, siinä on taskut sivuilla ja pieni rinnassa vetoketjulla. Tässä mallissa ei ole konepeltiä. Saatavana useita kokoja ja värejä.

Tämä softshell-vaatekappale täyttää kaikki ne tarpeet, jotka haluavat nauttia ulkona, koska se on tuulenpitävä ja vedenpitävä (WP 7.000) kangasta, joka on kolmikerrosrakenne ja joka samalla takaa hengittävyyden (MVP 1.000 ) Clima Protectin erikoislaatuisen, mikrohuokoisen kerroksen ansiosta.

Lisäksi on fleece sisäinen, joka pitää sinut lämpimänä ja tekee kangasta pehmeä ja miellyttävä iholla.snowinn:ssa näytämme sinulle kaikki CMP:n Liivi 3A02087N:n ominaisuudet. hiihtoverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia CMP Liivi 3A02087N tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin CMP Liivi 3A02087N ja voit hyödyntää muita hiihtovarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet CMP Liivi 3A02087N

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Parhaat

-

Se on hyvä tuote.

Laatutuote

-

Tämä liivi on laadukas. Viimeistely ja kangas ovat yhtä hyviä kuin muut omistamani kalliimmat tuotteet. Löysin kokosuosituksen hieman suuresta koosta. Se sopii, mutta ei sovi.

Kaunis tuote

-

Rehellisesti päätellen hintaa, jota en odottanut niin lämpimää ja hyvin valmistunutta giletiä. Hyvin käytännöllinen, alle 15 päivässä käytin sitä hyvin usein sekä retkellä että lämpimänä vuoden alun lumisateessa kaupungissa.

Cmp softshell liivi liivi

-

Hyvä mukava ja halpa. Hyvä tuulenmurtajat, nice design

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up