up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Housut 3A14257
  • Play videoCMP Housut 3A14257
  • CMP Housut 3A14257
CMP
360

CMP Housut 3A14257

plus

CMP Housut 3A14257

Tuotekuvaus CMP Housut 3A14257

Pants Pants on pitkät talvihousut miehille CMP:stä, joka on valmistettu mikrohuokosista, mikä mahdollistaa riittävän ilmanvaihdon ja pitää ihosi kuivana ja poistaa tehokkaasti hikoilua. Se sisältää myös joustavaa kangasta, joka edistää liikkumisvapautta.

Miesten talvivaatteissa on Clima Protect -teknologiaa, joka kuitujensa ja tiivistettyjen saumojen ansiosta sisältää kosteutta ulkopinnalle. Yläosassa versio sisältää irrotettavat olkaimet.

Tämän miesten vaatteiden rakenteessa on säädettävä vyö, joka mahdollistaa paremman mukautumiskyvyn vartaloasi ja nivelletyt polvet, jotka estävät loukkaantumisia. Vaatteen kestävyyden lisäämiseksi siinä on vahvistukset nilkkojen ympärillä. Versio on saatavana useissa eri kokoisissa ja väreissä

Tämä joustava softshell-housu on ihanteellinen ulkoiluun sekä talvella että kesällä.

Se suojaa vettä ja tuulta vastaan ​​(WP 7.000), kun taas sisäkerros takaa mukavan kosketuksen ihoon.Löydä etsimäsi CMP Housut 3A14257 verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Miesten vaatteettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Housut:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan snowinn:sta.

Ominaisuudet CMP Housut 3A14257

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Cmp housut

-

Erittäin hyvä laatu, täydellinen talviretkille.

A 10!

-

Fantastinen! Mukava ja kevyt, erittäin laadukas materiaali

Laatu - lyömätön hinta

-

Erittäin hyvä tuote Pieni koko. Meidän piti ottaa koko tavallista enemmän. Erittäin mukava ja lijeros.

Cmp-housut

-

Ihana housut. He näyttivät hyvin sateessa ja kylmässä. Tämä toinen on tilannut minulle, ne ovat paaville.

Housut cmp housut

-

Ihana tavara! Aivan mitä etsin. Tarkastettu sateessa ja kylmällä säällä. Vesi ei kulje ja lämmin. Järjestettiin vielä yksi paaville.

Cmp softshell housut

-

Erittäin hyvää materiaalia ...

Cmp softshell housut

-

Nice housut kylmissä sääolosuhteissa ...

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up