up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360CMP Housut 3A14156
  • Play videoCMP Housut 3A14156
  • CMP Housut 3A14156
CMP
360

CMP Housut 3A14156

plus

CMP Housut 3A14156

Tuotekuvaus CMP Housut 3A14156

Triple Canyon Convertible Pants Short ovat miesten vuorikiipeilyhousuja. Malli voidaan muuntaa shortseiksi jaloissa olevien vetoketjujen kautta.

Vaihdettavat urheiluhousut sisältävät Columbian Omni Shade -teknologian, joka suojaa sinua UVA- ja UVB-auringonsäteiden vaikutuksilta. Lisäksi vaatteessa on säädettävä helma vyön avulla.

Jotta liikkeitä ei rajoiteta, vuorikiipeilijän vaatekaapissa on nelisuuntainen joustava kangas. Vyötäröllä se sisältää myös joustavan paremman säädettävyyden mahdollistamiseksi. Sivuilla on vetoketjulliset käsitaskut ja toisessa jalassa vetoketjullinen turvatasku, joka sopii ihanteellisesti pienten henkilökohtaisten esineiden, kuten avainten, säilyttämiseen. Saatavana eri väreinä.

Tämä joustava softshell-housu on ihanteellinen ulkoiluun sekä talvella että kesällä.

Se suojaa vettä ja tuulta vastaan ​​(WP 7.000), kun taas sisäkerros takaa mukavan kosketuksen ihoon.snowinn:stä, omasta hiihtoverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia CMP Housut 3A14156 tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös CMP:n tuotteita, kuten Housut 3A14156, kuten Naisten vaatteet kategoriasta hiihto verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen hiihto varusteisiin ja tsekkaa myös CMP Housut 3A14156:n asiakasarviot.

Ominaisuudet CMP Housut 3A14156

Pituus
Väri
Ominaisuudet
Housujen tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Tarjoaa luvattuina

-

Nämä housut ovat erittäin mukavia ja toimivat kuten kuvattu niiden spec

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up