up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoBuff ® Balaclava Windproof Buff®
  • Buff ® Balaclava Windproof Buff®

Buff ® Balaclava Windproof Buff®

plus
Buff ®

Buff ® Balaclava Windproof Buff®

Tuotekuvaus Buff ® Balaclava Windproof Buff®

Ihmiset, jotka etsivät mukavaa, tuulenpitävää ja saumatonta kypärää kypärän alla ja suojaavat kasvoja ja kaulaa tuulelta, kun harjoittavat talviurheilua, kuten hiihtoa, lumilautailua ja MTB: tä.


Ominaisuudet:

Tekninen ja tuulenpitävä balaclava, joka on valmistettu 100% Windstopper @ -kankaasta ja jossa on pehmeä fleecevuori, joka peittää koko pään.
Ergonominen balaclava sopii kasvoillesi, täydellinen kypärän alle.
Ultraäänitekniikalla tehdyt mukavuussaumat, jotka yhdistävät lämpöä kankaisiin vaatteiden viimeistelyyn, jotka tarjoavat optimaalisen istuvuuden ja estävät ihoärsytyksiä.
Pienet laserrei'itykset korvan ympärillä kuulon helpottamiseksi.
Laserleikattu reikä nenän päällä ja pienet laserrei'itykset suun ympärillä helpottavat hengitystä, vähentävät kosteutta ja vähentävät lasisumua


Tekniset tiedot:

100% polyesteriä.


Tilaa nyt oma Buff ® Balaclava Windproof Buff®:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Buff ® Balaclava Windproof Buff®:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Buff ® Balaclava Windproof Buff®:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 34.49 $. Suuresta Päähineet tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Buff ® Balaclava Windproof Buff®

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up