up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Takki Sharp End Shell
  • Play videoBlack diamond Takki Sharp End Shell
  • Black diamond Takki Sharp End Shell
  • Black diamond Takki Sharp End Shell
360

Black diamond Takki Sharp End Shell

Black diamond Takki Sharp End Shell

plus
Black diamond

Black Diamond Takki Sharp End Shell

Tuotekuvaus Black diamond Takki Sharp End Shell

Ihanteellinen vuorikiipeilyvaatetus kaikille alpinistoille ja lumi-ammattilaisille. Black Diamond Sharp End Shell on vettä hylkivä, tuulenpitävä, lämmin ja hengittävä takki. Tämä monipuolinen takki on rakennettu Gore Tex -kankaasta optimaalisen toiminnallisuuden ja maksimaalisen mukavuuden tarjoamiseksi vuoriympäristössä.

Valmistettu hengittävästä, kestävästä, vedenpitävästä Gore Tex -kankaasta, joka tarjoaa maksimaalisen suojan ja mukavuuden hyppääessäsi korkeimmista lohkareista tai kiipeämällä vuorille. Kaksisuuntaisen vetoketjullisen kainalon tuuletusaukon lisääminen mahdollistaa kosteuden höyryn pääsyn säätelemään kehon lämpötilaa, lisäämään mukavuutta ja parantamaan ilmanvaihtoa.

Kotelossa oleva integroitu Cohaesive ™ -johtolukkoteknologia tarjoaa kolmiosaisen säädön ja pään täydellisen peittävyyden. Kainalon kiinnike tarjoaa maksimaalisen ergonomisen vapauden nautittaessa intensiivisistä aktiviteeteista, kuten hiihtämisestä tai vuorikiipeilystä. Sisäisellä joustavalla materiaalilla varustetuissa taskuissa on runsaasti säilytyskapasiteettia tärkeille esineillesi.

Epäilemättä Black Diamond Sharp End Shell on pakollinen vaatteet jokaisessa hiihtäjän tai vuorikiipeilijän kokoelmassa. Sano heitä epämukaville takille, koska gore tex pelastamaan! Kun maasto vaatii liikkumista nopeasti, mutta olosuhteet edellyttävät täydellistä suojausta, Black Diamond Sharp End Shell toimii ihanteellisena taistelumallina. Kevyiden kasvojen kangas yhdistettynä GORE TEX Pro: n vertaansa vailla olevaan vedenpitäväyn ja hengittävään suojaan, Sharp End on leikattu alas ja erittäin pakattava, mutta ei uhrata kestävyyttä tai olennaisia ​​ominaisuuksia. Takit Cuuesive-tekniikka huppulla ja helmassa käyttää upotettua johto-lukkoa nopeaan, yhden käden säätöön, kun taas rinnassa, kädessä ja sisäisessä taskussa on runsaasti ja monipuolista säilytystä.

Ominaisuudet:

Integroitu Cohaesive-johto-tekniikka

Säädettävä, kypärä yhteensopiva huppu

YKK Vislon AquaGuard keskimmäinen vetoketju

Harjattu mikrohuopa kaulusvuori

YKK Vislon AquaGuard -vetoketjuihin sopivat vyötäröiset taskut

Sisäinen venytysmateriaalipussi, jossa johdinportti

Kaksisuuntaiset vetoketjulliset kaintaläpät

Muokatut VELCRO-mansetti-kielekkeet

Piilotettu hem vetoketju

Tekniset tiedot:

Materiaalit: GORE TEX Pro 3L, 70d tavallinen kudontapuoli, jossa nailon mini ripstop backer ja DWR-viimeistely (140 g / m2)

Paino: 395 g (13,9 oz)


Hyödy nyt Black diamond Takki Sharp End Shell tarjouksistamme. hiihto verkkokaupastamme, snowinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden hiihto varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin hiihto kategorioihin ja löydä suosittuja Black diamond-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Black diamond Takki Sharp End Shell

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up