up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Rukkaset Super Light
  • Play videoBlack diamond Rukkaset Super Light
  • Black diamond Rukkaset Super Light
  • Black diamond Rukkaset Super Light
  • Black diamond Rukkaset Super Light
Black diamond
360

Black diamond Rukkaset Super Light

Black diamond Rukkaset Super Light

Black diamond Rukkaset Super Light

plus

Black Diamond Rukkaset Super Light

Tuotekuvaus Black diamond Rukkaset Super Light

Ihanteellinen käsinepari lumi-ammattilaisille ja alpinisteille Black Diamond Super Light Mitt ovat vedenpitäviä ja lämpimiä. Olipa kyse kylmästä kylmästä tai vaikeasta vuoristosta, jota voit käyttää ja luottaa Black Diamond Super Light Mitt -sarjaan . Tämä monipuolinen hansikas on hengittävä, kestävä, pakattava, vedenpitävä ja tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden maksimaalisen mukavuuden kanssa.

Lampaannahan nahkapalmu ja Pertex 15D -ripstop-kuori lisäävät käsineen kestävyyttä, hengittävyyttä ja kätevyyttä, tarjoavat käsille maksimaalisen mukavuuden ja korkean lämpöä kylmässä vaihtelevassa vuoristo- säässä. PrimaLoft Kodenshi -eristeen lisäys säilyttää lämmön heijastamalla säteilylämpö takaisin käsiisi. 100% vedenpitävä Gore tex -lisäosa käsien takana on kevyt, hengittävä tarjoaa maksimaalisen lämmön ja mukavuuden käsillesi.

Epäilemättä Black Diamond Super Light Mitt ovat ihanteelliset vuorikiipeily-, retkeily- tai ilmakäsineet, koska ne ovat mukavat käyttää ja tarjoavat maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta! Black Diamond Super Light mitt ottaa täysin vesitiivis, korkealla vuorikiipeily mitt ja lisää uskomatonta PACKABILITY. 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex aseta kanssa XCR Tuotetekniikka ja Primaloft KODENSHI eristys kilpi teille elementtejä maailman korkeimmat huiput, vaikka Pertex 15D ripstop kuori ja lampaita nahka kämmen tekevät packable ja kestävä tarpeeksi kylmä päivää backcountry.

Ominaisuudet:

100% vedenpitävä ja hengittävä GORE TEX® + Gore lämmin tekniikka

280 g PrimaLoft® KODENSHI eristys

Lampaan nahka kämmenessä Kevlar® ompelemalla maksimaalisen näppäryyttä ja kokoonpuristuvuus

Irrotettava ranne talutushihna

Shell on Pertex Quantum®

Tekniset tiedot:

Paino: 284 g (10 oz)

Lämpötila: 31/12 ° C (25/10 ° F)


Black diamond Rukkaset Super Light erikoistarjous on sinua varten! Käy snowinn:ssa, kun haluat uusia hiihtovarusteesi. snowinn on verkkokauppa, joka tekee yhteistyötä parhaiden paikallisten ja kansainvälisten tuotemerkkien kanssa, kuten Black diamond, jotta voit löytää kaiken etsimäsi nauttiaksesi urheilusta täysin siemauksin. Tsekkaa nyt myös muut saatavilla olevat Miesten vaatteettuotteet.

Ominaisuudet Black diamond Rukkaset Super Light

Käsineet
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä on!

-

Kevyt ja lämmin

Erittäin lämmin ja kevyt

-

Tämä on hieno Ararat-vuorikiipeilyni. Saapui juuri ajoissa ja on laadukas.

Hyvä laatu!

-

Erittäin lämmin ja kuiva!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up