up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Rukkaset Super Light
  • Play videoBlack diamond Rukkaset Super Light
  • Black diamond Rukkaset Super Light
  • Black diamond Rukkaset Super Light
360

Black diamond Rukkaset Super Light

Black diamond Rukkaset Super Light

plus
Black diamond

Black Diamond Rukkaset Super Light

Tuotekuvaus Black diamond Rukkaset Super Light

Ihanteellinen käsinepari lumi-ammattilaisille ja alpinisteille Black Diamond Super Light Mitt ovat vedenpitäviä ja lämpimiä. Olipa kyse kylmästä kylmästä tai vaikeasta vuoristosta, jota voit käyttää ja luottaa Black Diamond Super Light Mitt -sarjaan . Tämä monipuolinen hansikas on hengittävä, kestävä, pakattava, vedenpitävä ja tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden maksimaalisen mukavuuden kanssa.

Lampaannahan nahkapalmu ja Pertex 15D -ripstop-kuori lisäävät käsineen kestävyyttä, hengittävyyttä ja kätevyyttä, tarjoavat käsille maksimaalisen mukavuuden ja korkean lämpöä kylmässä vaihtelevassa vuoristo- säässä. PrimaLoft Kodenshi -eristeen lisäys säilyttää lämmön heijastamalla säteilylämpö takaisin käsiisi. 100% vedenpitävä Gore tex -lisäosa käsien takana on kevyt, hengittävä tarjoaa maksimaalisen lämmön ja mukavuuden käsillesi.

Epäilemättä Black Diamond Super Light Mitt ovat ihanteelliset vuorikiipeily-, retkeily- tai ilmakäsineet, koska ne ovat mukavat käyttää ja tarjoavat maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta! Uskomattoman lämmin, pieneen tilaan pakattava ja kevyt tinkimättömän sääsuojaus, Super Light Mitt sopii korkean ilmanalan vuorikiipeily tai pakkasta päivää laatusuhteella.Tekniset tiedot:


- 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex kanssa XCR Tuotetekniikka


- Pertex 15d ripstop kuori


- 284 g PrimaLoft Kodenshi eristys


- Lampaat nahka kämmenen Kevlar-tikkaus maksimaalisen kätevyyden ja puristettavuus


Osta nyt Black diamond Rukkaset Super Light niinkin edulliseen hintaan kuin 184.99 $. Black diamond:n valmistama Rukkaset Super Light:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. snowinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille hiihtotuotteille. Tarkastele kaikkia Miesten vaatteet-osastomme Käsineet:a.

Ominaisuudet Black diamond Rukkaset Super Light

Käsineet
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

100% suositeltavaa

-

Erittäin hyvät tuntemukset näillä lapasilla, erittäin kuumana ja etusormi erotettuna, se parantaa huomattavasti kätevyyttä.

Black diamond super valo mitt

-

Omat kädet ja jalat ovat kylmät myös kesällä. Black Diamond Super Light Mitts ovat pillowy pehmeitä näyttävät ja tuntuvat, ensimmäinen vaikutelma oli olemassa arpoa eriste, mutta ne ovat kevyitä. Jos minun ensimmäinen vaikutelma oli, että rukkaset saattaa olla liian iso, se oli nopeasti korvattu kunnioitusta heidän neitsytmatkalleen. Oli ilta hiihto puolivälissä teini ja reipas, sain hissi ja huomasin käteni olivat lämpimiä, paahteinen lämmin. Ne jäivät mukavasti lämmittää koko yön läpi viime tuoli. Ne näyttävät iso kuin muut asettaa ups Olen saanut vuonna pyritään pitämään minun kädet lämpiminä, mutta älä tuntuu liian suuri (muut tekivät) käytössä. Getting ne hihnat ja pitämällä pylväät oli paljon parempi kuin luulin se olisi määrä eristys. Paras perustettu ive yrittänyt lämpöä ja irtotavarana vs helppokäyttöisyys. Ive käyttänyt niitä 6+ kertaa tällä kaudella ja ei ole kulumista kysymyksiä. Suosittelen Black Diamond Super Light Mitts varten kaikissa olosuhteissa resorters etsii äärimmäistä lämpöä ja hyvin vähän kompromisseja.

Erittäin lämmin ja hyvä laatu

-

Erittäin hyvä viimeistely ja laatu, super kuuma. ras nopea toimitus

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up