up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Rukkaset Guide Finger
  • Play videoBlack diamond Rukkaset Guide Finger
  • Black diamond Rukkaset Guide Finger
  • Black diamond Rukkaset Guide Finger
  • Black diamond Rukkaset Guide Finger
Black diamond
360

Black diamond Rukkaset Guide Finger

Black diamond Rukkaset Guide Finger

Black diamond Rukkaset Guide Finger

plus

Black Diamond Rukkaset Guide Finger

Tuotekuvaus Black diamond Rukkaset Guide Finger

Ihanteellinen käsinepari lumi-ammattilaisille ja vuorikiipeilijän Black Diamond Guide Finger on heistä lämpimin. Tällä monipuolisella hansikkaalla on halkaistu muotoilu, joka on vedenpitävä, kestävä, hengittävä ja tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden parhaalla mahdollisella lämmöllä kylmässä ja kylmässä vuoristoilmassa.

Valmistettu kudotusta, kulumiskestävästä, nelisuuntaisesta joustavasta nailonkuoresta, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden, korkean kätevyyden tason käsissäsi ja Primaloft Gold -eriste tarjoaa suojan ulkoisilta sääolosuhteilta. Lisäys 100% vedenpitävää, hengittävää Gore tex -lisäosaa sulkee kylmän, joka pitää kädet lämpimänä ja Polartec-fleece-palmuvuori vangitsee lämmön myös kylmimmissä tai kosteimmissa olosuhteissa.

Epäilemättä Black Diamond Guide Finger on täydellinen hansikas kaikille hiihtäjille, koska se on mukava käyttää ja tarjoaa maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta! Nämä käsineet ovat kaikki noin lämpöä. Split sormi muotoilu antaa Black Diamond Guide sormiset lisälämpöä säilyttäen näppäryyttä että vuoren ammattilaiset tarvitsevat kelloa soittokello päivää. Gore Tex insertit takaa täydellisen kosteussuoja kun taas suuret käsineet pitää jauhetta hiippailla tiensä takaoven kautta. Lisäksi 300 g Polartec fleece Palm vuori, opas sormiset myös irrotettava vaipat Primaloft Gold Eristys ja keitetty villaa.

Ominaisuudet:

100% vedenpitävä ja hengittävä Gore Tex insertti Plus Lämmin Technology pysyy irrotettava vuori

Kulutusta kestävä, kudottu nailon kuori 4 suuntaan joustava

Irrotettava vuori on 170 g Primaloft Kulta ja keitetty villaa 300 g Polartec fleece palmu vuori

Vuohen nahkaa kämmen ja kämmen laastari

Vaahto pehmusteet rystyset iskunkestävyydeltään

Tekniset tiedot:

Paino per pari: 340 g (12 oz)

Lämpötila: 31/12 ° C (25/10 ° F)


Black diamond Rukkaset Guide Finger:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt snowinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Black diamond Rukkaset Guide Finger:lla on Black diamond:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Käsineet kategorian Miesten vaatteet tuotteilla.

Ominaisuudet Black diamond Rukkaset Guide Finger

Käsineet
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen tuote!

-

Tuote on juuri sellainen kuin halusin. Black Diamond -hanskat ovat vertaansa vailla IMO. Tilasin mediumin. Istuvuus on erinomainen. Molempien käsien paleltumien saaneena arvostan todella lämmintä Mittiä. Nämä sormikintaat ovat riittävän suuria liu'uttamaan etusormen muiden kanssa, jos se tuntuu liian kylmältä.

Huipputuote

-

Erittäin hyvä tuote, erittäin kuuma. Täydellinen sivusto ja nopea toimitus. Suositellaan

Topp

-

Ei kunnossa, mutta ne ovat erittäin hyvin viimeisteltyjä ja näyttävät kuumilta. Voimme siis tehdä kauniita ja hyvin !!

Hyvät käsineet ja hyvä palvelu

-

Ensin osti mallin mustana. Valitettavasti ensimmäisen hiihtämisviikon lopulla renkaiden kumi revittiin kiristämistä varten. Käsineet olivat silti miellyttävän lämpimiä kaikissa sääolosuhteissa. Takaisin lomalta pystyin lähettämään käsineet (yhden vuoden takuun ansiosta) ja sain sitten rahat takaisin. Nyt olen tilannut saman mallin keltaisena ja löytänyt siitä entistä tyylikkäämmän. Tämä on ensimmäinen käsine, jolla minulla ei ole koskaan ollut kylmiä sormia.

Erinomainen tuote

-

Olen etsinyt hiihtohansikkaita vuosia, jotka ovat sopeutuneet yliherkkyyteeni kylmästä (Raynaudin tauti). Jopa lämmitetyt käsineet eivät tyydyttäneet minua. Tämä kolmen sormen malli (tai hummeri) on täydellinen. Hyvä taito hiihtolavoilla ja erittäin kuuma jopa matalissa lämpötiloissa. Laatu näyttää hyvältä nähdäksesi ajan myötä. Mukana nahkakäsittelytuote. Oikeasti ei valituksia. Suhteellisen korkea hinta on täysin perusteltu. Colissimo toimittaa tilauksen ajallaan.

Lämmin ja mukava

-

Mukavat lämpimät käsineet. Nahka on ommeltu hyvin, toivottavasti ne kestävät pitkään. Mukana Nixwax-mehiläisvaha nahan suojaamiseksi. Vain pala narua käsineiden ripustamiseen ranteen ympäriltä puuttuu.

Olen tyytyväinen

-

Noin 10000 jeniä kuin ostaa Japanissa pystyi ostamaan vähin kustannuksin. On myös hyvä lämpövaikutus Primaloft. Koska se myös tulee vaha rusketuksen on ollut huolto jokaisen käyttökerran jälkeen.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up