up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Rukkaset Guide Finger
  • Play videoBlack diamond Rukkaset Guide Finger
  • Black diamond Rukkaset Guide Finger
  • Black diamond Rukkaset Guide Finger
  • Black diamond Rukkaset Guide Finger
Black diamond
360

Black diamond Rukkaset Guide Finger

Black diamond Rukkaset Guide Finger

Black diamond Rukkaset Guide Finger

plus

Black Diamond Rukkaset Guide Finger

Tuotekuvaus Black diamond Rukkaset Guide Finger

Ihanteellinen käsinepari lumi-ammattilaisille ja vuorikiipeilijän Black Diamond Guide Finger on heistä lämpimin. Tällä monipuolisella hansikkaalla on halkaistu muotoilu, joka on vedenpitävä, kestävä, hengittävä ja tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden parhaalla mahdollisella lämmöllä kylmässä ja kylmässä vuoristoilmassa.

Valmistettu kudotusta, kulumiskestävästä, nelisuuntaisesta joustavasta nailonkuoresta, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden, korkean kätevyyden tason käsissäsi ja Primaloft Gold -eriste tarjoaa suojan ulkoisilta sääolosuhteilta. Lisäys 100% vedenpitävää, hengittävää Gore tex -lisäosaa sulkee kylmän, joka pitää kädet lämpimänä ja Polartec-fleece-palmuvuori vangitsee lämmön myös kylmimmissä tai kosteimmissa olosuhteissa.

Epäilemättä Black Diamond Guide Finger on täydellinen hansikas kaikille hiihtäjille, koska se on mukava käyttää ja tarjoaa maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta! Nämä käsineet ovat kaikki noin lämpöä. Split sormi muotoilu antaa Black Diamond Guide sormiset lisälämpöä säilyttäen näppäryyttä että vuoren ammattilaiset tarvitsevat kelloa soittokello päivää. Gore Tex insertit takaa täydellisen kosteussuoja kun taas suuret käsineet pitää jauhetta hiippailla tiensä takaoven kautta. Lisäksi 300 g Polartec fleece Palm vuori, opas sormiset myös irrotettava vaipat Primaloft Gold Eristys ja keitetty villaa.

Ominaisuudet:

100% vedenpitävä ja hengittävä Gore Tex insertti Plus Lämmin Technology pysyy irrotettava vuori

Kulutusta kestävä, kudottu nailon kuori 4 suuntaan joustava

Irrotettava vuori on 170 g Primaloft Kulta ja keitetty villaa 300 g Polartec fleece palmu vuori

Vuohen nahkaa kämmen ja kämmen laastari

Vaahto pehmusteet rystyset iskunkestävyydeltään

Tekniset tiedot:

Paino per pari: 340 g (12 oz)

Lämpötila: 31/12 ° C (25/10 ° F)


Black diamond Rukkaset Guide Finger:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, hiihto verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Black diamond Rukkaset Guide Finger. Käsineet tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Black diamond Rukkaset Guide Finger

Käsineet
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä on

-

Vaatimustenmukainen tuote ja nopea toimitus.

Huipputuote

-

Kaunis ja lämmin, erinomainen materiaali

Hyvä tuote!

-

Hyvin valmistetut korkealaatuiset nahkakäsineet. Lämmin hiihtämällä ja pysyi kuivana.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up