up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Rukkaset Absolute
  • Play videoBlack diamond Rukkaset Absolute
  • Black diamond Rukkaset Absolute
  • Black diamond Rukkaset Absolute
  • Black diamond Rukkaset Absolute
Black diamond
360

Black diamond Rukkaset Absolute

Black diamond Rukkaset Absolute

Black diamond Rukkaset Absolute

plus

Black Diamond Rukkaset Absolute

Tuotekuvaus Black diamond Rukkaset Absolute

Ihanteellinen käsinepari lumi-ammattilaisille ja vuorikiipeilijän Black Diamond Absolute Mitt on lämpimämpi niistä kaikista. Tämä monipuolinen hansikas on vedenpitävä, kestävä, hengittävä ja tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden parhaalla mahdollisella lämmöllä kylmässä, kylmässä vuoristo-säässä.

Valmistettu kudotusta, kulumiskestävästä, nelisuuntaisesta joustavasta nailonkuoresta, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden, korkean kätevyyden tason ja kova vuohennahkapalmu tarjoaa suojan ulkoisilta sääoloilta. Lisäys 100% vedenpitävistä, hengittävistä Gore tex -lisäkkeistä, joissa on XCR-tuoteteknologia, sulkee kylmän ja tuulen, joka pitää kätesi lämpimänä myös kylmissä tai kosteimmissa olosuhteissa. Myös vuohen nahkapalmu ja vahvistettu peukalo tarjoavat suojan ja tekevät niistä täydellisen korkean intensiteetin hiihtoretkille.

Epäilemättä Black Diamond Absolute Mitt on täydellinen hansikas kaikille hiihtäjille ja alpinisteille, koska se on mukava käyttää ja tarjoaa maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta! Lämpimät ja kestävin retkikunta mitt pitää kädet lämpimänä ja kuivana ja vähentää painoa (irrotettava vuori voi olla myös kevyt, pieneen tilaan mahtuva jemma mitt hätätilanteita varten).Tekniset tiedot:


- 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex-insertti, jossa XCR Tuotetiedot tekniikka pysyy kuori


- Pertex 15d ripstop kuori


- Irrotettava vuori on eristetty yhdistelmä 85 g PrimaLoft Kodenshi ja high-loft fleece


- Outer mitt eristeenä on 284 g PrimaLoft Kodenshi


- Vahvistettu nahka peukalo lisää kestävyyttä työstämiseen kiinteät linjat


- Goat kämmen kanssa Kevlar-tikkaus


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Black diamond Rukkaset Absolute:n! snowinn:ssa kaikilla Miesten vaatteet tuotteillamme on täysi Black diamond:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi hiihtoverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista hiihtoyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Black diamond Rukkaset Absolute kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Black diamond Rukkaset Absolute

Käsineet
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Super lapaset

-

Laadukkaat lapaset (toivottavasti ne eivät ole liian hauraita käytön aikana). Hintaan nähden Black Diamond tarjoaa talutushihnaa ... se ei ole kaikilla käsineparilla! Huomio, otin ne koon S, kun taas yleensä M koon Black Diamond ja ne ovat edelleen erittäin suuria! Testan heitä, jos jonain päivänä se jäätyy taas!

Lämpimät kintaat!

-

Toinen kerta ostamalla nämä ihanan lämpimät käsineet! Vietämme talvipäiväämme vuorilla ja nämä ovat ylivoimaisesti suosituimmat kintaat.

Hyvät rukkaset, varmasti pitävät sormeni turvassa

-

hyvä laatu, ja lämmin!

Erittäin lämmin rukkaset

-

Saan kylmät kädet helposti, joten halusin saada lämpimin retkikunta rukkaset mahdollista. Se päätyi näiden ja TAI Alti rukkaset. Pystyin saada nämä halvempaa, ja pidän kolmen sormen liner, jotka voivat tehdä asioita helpompi käsitellä, kun haluat käyttää käsiä. Tiedän, että jotkut ihmiset asia, että kolmen sormen tiiviste haittaa, mutta voi helposti siirtää kaikki sormet toisella puolella joten se olennaisesti täyden mitt. Jopa minun luonnostaan ​​kylmät kädet, nämä ovat liian lämmin kaikille, mutta kylmin talvi päivää korkealle Coloradossa. Layering järjestelmä on helppo säätää toimintaan ja muuttuviin olosuhteisiin.

Saivat mitä tilasin alle 3 viikkoa

-

Tämä mitten on erittäin suuri, joten ole tietoinen siitä. Se tulee varmasti lämmin lapanen, mutta se on vähän kuin päällään nyrkkeilyhanska. I'm huolissaan näppäryyttä tiputtaa nämä. Mutta minä nyt oma lämpimin lapaset planeetan niin ı'm iloinen siitä. Vuodesta tyytyväinen asiakas Yhdysvalloissa.

Enemmän kuin tarpeeksi hyvä

-

Olen ratsastaa minun skootteri pakkasella talvella ja nämä mitts ovat enemmän kuin tarpeeksi hyvä pitää minun kädet lämpiminä ja ovat flesible tarpeeksi työtä th ebreak vivut ja kaasua. Ei enää polttaminen sormenpäät.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up