up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Reppu Dawn Patrol 25L
  • Play videoBlack diamond Reppu Dawn Patrol 25L
  • Black diamond Reppu Dawn Patrol 25L
  • Black diamond Reppu Dawn Patrol 25L
Black diamond
360

Black diamond Reppu Dawn Patrol 25L

Black diamond Reppu Dawn Patrol 25L

plus

Black Diamond Reppu Dawn Patrol 25L

Tuotekuvaus Black diamond Reppu Dawn Patrol 25L

Olennainen kiipeilyvaruste skiille, kiipeilyammattilaiset Black Diamond Dawn Patrol 25L on täydellinen reppu, joka tarjoaa optimaalisen toimivuuden vuoristoympäristössä. Tämä reppu on kevyt, kestävä, nesteyhteensopiva ja siinä on täydellinen tila kaikille vuorikiipeilyvarusteillesi.

Vetoketjullinen paneeliaukko tarjoaa helpon ja nopean tavarasi pääsyn , kun taas muodoltaan sopiva jousitus tarjoaa vartalohalauksen istuvuuden ja mukavuuden vuoristojen nousun tai laskeutumisen aikana. Tässä monipuolisessa, nestettä tukevassa reppussa on eristetty hiha, joka parantaa ilmanvaihtoa ja olkahihnat tekevät siitä helpon tarttua ja mennä. Ulkopuoliset kiinnityskohdat sopivat täydellisesti hiihtotapoihin, jolloin kypärä tekee siitä intohimoisten vuorikiipeilijöiden ja hiihtäjien käytettävissä.

Olipa kyse päivittäisestä toimistotyöstä tai retkeilystä, jossa on paljon tilaa ja taskuja, Black Diamond Dawn Patrol 25L on erittäin korkealaatuinen ja kestävä reppu kaikille maailmanmatkaajille. Reput ovat ainoa todellinen seuralainen retkeily- tai retkeilyretkeilläsi. Joten valitse viisaasti! Varhain aamulla matkat, kevät hiihto vuorikiipeily tehtäviä ja rajat myrskyn päivää-Black Diamond Dawn Patrol 25 Pack on kevyt, mene pakata kanssa virtaviivainen muotoilu ja olennaisia ​​piirteitä. Pakkaus aktiivinen, muotoon sopiva jousitus tarjoaa muotoiltu, kehon myötäilevä malli, kun taas vetoketjullinen selkäpaneeli pääsy tarjoaa helpon pääsyn. Ulko kiinnityspisteet suksille, kypärä ja jään työkaluja varustaa pakkaus teknisistä retkiä vuoristoon, ja pakkaus on myös yhteensopiva meidän AvaLung Element (myydään erikseen) lisättyä lumivyöry varautumista, joka on helppo ottaa päälle ja pois, kun käytät pack vuoden.

Ominaisuudet:

AvaLung Valmis muotoilu mahtuu AvaLung Element (myydään erikseen)

Aktiivinen, muotoon sopiva jousitus vetoketjullinen takapaneeli pääsy

Erikoislujan, ultrakevyt Dynex sivupaneelit ja olkaimet

Ahmia lävistäjä suksi kantaa ja runko kantaa

Ice työkalu taskuvarkaita, Hi Lo Kypärälukko ja omistettu avy työkalut järjestäjä tasku

Nesteytys yhteensopiva eristysholkilla ja olkahihna

Tekniset tiedot:

Tilavuus: 25 L (1526 Cu)

Keskimääräinen Stock Paino: 1,04 kg (2 lb 5 oz)

Materiaalit: Dynoma (210D + PE200d, 840D nylon oxford


Black diamond Reppu Dawn Patrol 25L:n lisäksi, voit löytää monia muita samankaltaisia Reputtuotteita Laukut ja reput kategoriastamme omasta hiihto verkkokaupastasi. Jos olet kiinnostunut ostamaan muita Black diamond-tuotteita snowinn:ssa, löydät laajan valikoiman hiihtotuotteita, joista voit olla kiinnostunut. Black diamond on sitoutunut kehittämään ja parantamaan hiihtokokemustasi sekä aloittelijatasolla että edistyneellä tasolla aina edullisin hinnoin.

Ominaisuudet Black diamond Reppu Dawn Patrol 25L

Väri
Tilavuus
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Ikä
Rakenne

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Toistaiseksi hyvin

-

Mukava kevyt laukku istuu hyvin tiukasti selässäni. En ole vielä käyttänyt sitä. Pidän säilytyskypärän pidikkeestä, tämä oli yksi syy, miksi ostin tämän pakkauksen, löysin juuri alareunasta säilytyslenkin diagonaalista suksikantoa varten, nämä ovat hyviä ominaisuuksia, joita aion käyttää. Epäilen, että käyttäisin avalung-ominaisuutta mieluummin vesitoimintoa, mutta olen tyytyväinen siihen sellaisena kuin se on toistaiseksi.

Erinomainen

-

Kevyt, erittäin hyvä istuvuus, hyvät ominaisuudet ja sopii avvy-varusteisiin hienosti

Kaiken kaikkiaan on hyvä

-

hyvä reppu hiihtoon, mahdollisuus sijoittaa kypärä, suojalasit ja taivas

Suuri

-

Tämä suuri, pieni ja toimiva, rakastan sitä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up