up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Käsineet Work
  • Play videoBlack diamond Käsineet Work
  • Black diamond Käsineet Work
  • Black diamond Käsineet Work
  • Black diamond Käsineet Work
Black diamond
360

Black diamond Käsineet Work

Black diamond Käsineet Work

Black diamond Käsineet Work

plus

Black Diamond Käsineet Work

Tuotekuvaus Black diamond Käsineet Work

Ihanteellinen käsinepari ammattilaisille lumimiehelle ja vuorikiipeilijälle Black Diamond Work on uskomattoman kestävä ja lämmin. Nämä monipuoliset käsineet ovat täydellisiä kylmässä, kylmässä säässä ja tarjoavat aina optimaalisen toiminnallisuuden ja maksimaalisen mukavuuden.

Täydellisen vuohennahkarakenteen ansiosta, joka sulkee kylmän tuulen, tarjoaa kestävyyttä ja korkea parvi fleece tarjoaa maksimaalisen lämmön käsillesi. DWR (Durable Water Repellent) -käsittelyn ulkopinta hylkii vettä ja kosteutta myös märkänä. Lisäksi keystone-peukalokuvio tarjoaa korkean tason taitotason ja lisää mukavuutta, kun käytät niitä.

Black Diamond Work on epäilemättä ihanteellinen vuorikiipeily-, vaellus- tai ilmakäsineitä varten, koska ne ovat mukavia käyttää ja tarjoavat maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta! Ihanteellinen päivittäin ajureita sitoutunut hiihtäjiä, jotka tarvitsevat suorituskyky, joka ei räjäyttää pankki, Black Diamond työkäsineet ovat seuraavalle tasolle versio klassisesta rautakaupasta tyyli että me kaikki rakastamme. Notkea vielä uskomattoman kestävä vuohen nahka kuoret ja kiinteä korkea parvi fleecevuori, työkäsineet tarjota ei tavallinen lämpöä ja suojaa. Keystone peukalo kuviointi tarjoaa kohonnut kätevyys kun DWR pinnoite fends pois märällä tiellä.

Ominaisuudet:

Täysi vuohi nahka rakentaminen

DWR käsitelty lisättyä vedenhylkimisen

Kiinteä, 550 g korkea parvi fleece-vuori

Perinteiset työkäsine rakentaminen kestävyyden

Keystone peukalon kuvio mahdollisimman kätevyyttä

Tekniset tiedot:

Paino per pari: 193 g (6,8 oz)

Lämpötila: 9/4 ° C (15/40 ° F)


Tilaa Black diamond:n tuotteet, kuten Käsineet Work, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu snowinn:aan, omaan hiihto verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Black diamond Käsineet Work jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Black diamond Käsineet Work

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Alkuun

-

Hyvä tuote Koko liian iso Yleensä XL mustassa D, siellä L riittää minulle

Käsineiden laatu

-

Hyvin kaunis. Erittäin pehmeää nahkaa, joka on riittävästi vedenpitävä pakkauksessa olevan aineen kanssa. Tarpeeksi iso. Todella poikkeuksellinen vastine rahalle

Musta timantti työkäsine

-

Nice käsineet edulliseen hintaan. Ne näyttävät ajaa hieman iso. Jos artikkeli on sinua linjalla kahden koon mennä pienempi.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up