up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Käsineet Renegade
  • Play videoBlack diamond Käsineet Renegade
  • Black diamond Käsineet Renegade
  • Black diamond Käsineet Renegade
Black diamond
360

Black diamond Käsineet Renegade

Black diamond Käsineet Renegade

plus

Black Diamond Käsineet Renegade

Tuotekuvaus Black diamond Käsineet Renegade

Ihanteellinen käsinepari lumi-ammattilaisille ja vuorikiipeilijän Black Diamond Renegade on heistä lämmin. Tämä monipuolinen hansikas on vedenpitävä, kestävä, hengittävä ja tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden parhaalla mahdollisella lämmöllä kylmässä, kylmässä vuoristo-säässä.

Valmistettu kudotusta, kulumiskestävästä, nelisuuntaisesta joustavasta nailonkuoresta, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden, korkean kätevyyden tason ja kova vuohennahkapalmu tarjoaa suojan ulkoisilta sääoloilta. Lisäys 100% vedenpitävistä, hengittävistä Gore tex -lisäkkeistä, joissa on XCR-tuoteteknologia, sulkee kylmän ja tuulen, joka pitää kätesi lämpimänä myös kylmissä tai kosteimmissa olosuhteissa. Lisäksi vuohen nahkapalmu ja sormet tarjoavat suojan ja tekevät niistä täydellisen intensiivisen hiihtoretken retkeilyyn.

Epäilemättä Black Diamond Renegade on täydellinen hansikas kaikille hiihtäjille ja alpinisteille, koska se on mukava käyttää ja tarjoaa maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta! Paras arvo Gore Tex hiihtokäsine, Renegade on lämmin, vedenpitävä, neljä kausi käsine, joka loistaa jokapäiväistä, pelikentällä murskaamiseen.


Lämmin, vedenpitävä, ja suunniteltu suorituskykyä aikana päivä / päivä lomakeskus kierrosta, Black Diamond Renegade käsine on meidän paras arvo hiihtokäsine.


Rakennettu Gore Tex vedenpitävä ja hengittävä insertin ja kulutusta kestävä, venyttää kudottu nailon kuori, Renegade suojaa aikana syvä pow päivää ja sohjoinen kevätulkoiluilla. Kiinteä fleecevuori tuo pehmeää, kosteutta siirtävä lämpöä.Ominaisuudet:


Kiinteä vuori 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore Tex aseta kanssa XCR Tuotetekniikka

Kulutusta kestävä, kudottu nailon kuori 4 suuntaan joustava

Kiinteä 100 g fleece-vuori

Vuohen nahkaa kämmen ja sormetTekniset tiedot:


Paino per pari: 185 g (6,5 oz)

Lämpötila: 12/1 ºC (10/30 ºC)


Jos pidät Black diamond Käsineet Renegade:sta, tutustu myös muihin Black diamond:n hiihtotuotteisiin Miesten vaatteet osastollamme ja Käsineet katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia snowinn:ssa, omassa hiihto verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Black diamond Käsineet Renegade

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Otroligt pengarna-rintaliivit

-

VIsst, dom är snygg. Jag köpte medium, kan uppleva dem lite lite byltiga, men det är bra då det blir kallare. Inte optimala för vårskidåkning om du gillar att ha bra stavkontakt. I övrigt en väldigt bra handske. Plus för att de är extra förstärkta där stavarna/yxa osv brukar nöta hål.

Täydellinen

-

Käsineet, jotka ovat erittäin lämpimiä ja samalla hallittavissa. Olen kävellyt heillä jääakseleilla ja erittäin mukavasti.

Amaizing

-

Todella mukava

Vedenpitävä ja lämmin

-

Tuote on erinomainen - ei hätää kylmästä tai märästä. Black Diamond on erinomainen käsine.

Hyvät käsineet

-

Suuri käsineet hyvä hinta helppo toimitus koko kaavio oli oikeassa keskipitkän tilasin ja sai minulle sopii täydellisesti

Suuri käsineet

-

Nämä ovat hienoja käsineitä kylmälle säälle. Mukava ja erittäin hyvin eristetty.

Hyvät käsineet ja nopeat toimitukset

-

Minulla on hyvät käsineet paras hinta, jonka voisin löytää. Tuote lähetettiin seuraavana päivänä maksun jälkeen.

Tyytyväinen palveluun, täytyy testata tuotetta.

-

Loistava palvelu, kuten Toimitus. Tuotteesta mutta en ole pystynyt testaamaan ääriolosuhteissa tai sateen, mutta kuvittelen Goretex kerros tulee työssään. Katso, miten ne pystyvät seisomaan sateessa koska olen pian testataan Islannissa. Ja näen, että tämä on deslvuelven kameran painikkeita.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up