up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Käsineet Guide
  • Play videoBlack diamond Käsineet Guide
  • Black diamond Käsineet Guide
  • Black diamond Käsineet Guide
  • Black diamond Käsineet Guide
Black diamond
360

Black diamond Käsineet Guide

Black diamond Käsineet Guide

Black diamond Käsineet Guide

plus

Black Diamond Käsineet Guide

Tuotekuvaus Black diamond Käsineet Guide

Ihanteellinen käsinepari lumi-ammattilaisille ja vuorikiipeilijän Black Diamond Guide on lämpimämpi niistä kaikista. Tämä monipuolinen hansikas on vedenpitävä, kestävä, hengittävä ja tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden parhaalla mahdollisella lämmöllä kylmässä, kylmässä vuoristo-säässä.

Valmistettu kudotusta, kulumiskestävästä, nelisuuntaisesta joustavasta nailonkuoresta, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden, korkean kätevyyden tason ja kova vuohennahkapalmu tarjoaa suojan ulkoisilta sääoloilta. Lisäys 100% vedenpitävistä, hengittävistä Gore tex -lisäkkeistä, joissa on XCR-tuoteteknologia, sulkee kylmän ja tuulen, joka pitää kätesi lämpimänä myös kylmissä tai kosteimmissa olosuhteissa. Lisäksi nivelten vaahtopehmuste tarjoaa lisäsuojaa ja tekee niistä täydellisen korkean intensiteetin hiihtomatkoille.

Epäilemättä Black Diamond Guide on täydellinen hansikas kaikille hiihtäjille, koska se on mukava käyttää ja tarjoaa maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta! Opas käsineet ovat lämpimät ammattitason ski käsineet ja tarjoavat optimaalisen tasapainon näppäryyttä, kestävyyttä ja eristys kovaan käyttöönotosta erittäin kylminä päivinä.

KUVAUS

Lämpimät ski käsineet, Black Diamond Guide käsineitä torjua kylmin ja kosteisiin olosuhteissa yhdistelmä irrotettava PrimaLoft® One ja keitetty villa vaipat, sekä täysin vedenpitävä ja hengittävä Gore Tex kanssa XCR Tuotetekniikka inserttejä. Kudottu, neljä suuntaan joustava nylon kuoret ja kova vuohennahka kämmenten tarjoavat kestävyyttä ja näppäryyttä tarvitaan kausi toisensa jälkeen ankarissa vuori olosuhteissa. Tuotu.

100% vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex insertti Plus Lämmin Technology pysyy irrotettava vuori

Kulutusta kestävä, kudottu nailon kuori 4 suuntaan joustava

Irrotettava vuori on 170 g Primaloft Kulta ja keitetty villa 100 g fleece kämmen vuori

Vuohen nahkaa kämmen ja kämmen laastari

Vaahtomuovipehmustus on sormille iskunkestävyydeltään

TECH SPECS

Paino Per Pair: 312 g (11 oz)

Lämpötila: 29/12 ºC (20/10 ºC)


Ostaessasi Black diamond Käsineet Guide:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Black diamond Käsineet Guide-tuotteeseesi, jonka olet ostanut snowinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, hiihto-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Black diamond:n kokoelmaan ja täydentää hiihto varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Black diamond Käsineet Guide

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Mahtava

-

Superkäsineet, lämpimät, mukavat, joustavat keväällä irrottamalla vuori ja kiinteät. Tämä on minun toinen parini ja se on puhdasta onnea!

Erinomaiset hanskat

-

Toimitus ilmoitettuina aikoina, hanskat ovat erinomaisesti valmistettuja. Täydellinen koko noudattamalla Black Diamondin antamia ohjeita sen valitsemiseksi

Erittäin mukava tuote

-

Helppo osto, nopea toimitus, laadukas tuote (ei vielä kokeiltu talvikaudella). Suosittele suurempaa kokoa. Yleensä ostin XL ja se on reilua, reilua. Erittäin onnellinen.

Loistava

-

Juuri sitä mitä etsin! Parissa on myös kirjekuori, jossa on käsineiden ihorasvaa.

Hyvä tuote

-

Minun piti ottaa suurempi koko, mutta käsineet ovat silti hyvä tuote. Minun on vain käytettävä niitä hyvin kylmissä olosuhteissa.

Musta timanttiohjauskäsine

-

Erinomainen korkealaatuinen tuote. Ehdotan yhden koon ottamista. Hieman jäykkä käsine.

Parhaat käsineet

-

Olin kyllästynyt kylmään käsissäni ja olen vihdoin löytänyt hansikkaat, joita etsin kylmän torjumiseksi, kun käyn vuorikiipeilyssä. Ne ovat todella kuumia. Koon suhteen olen lukenut kommentteja yhden koon ostamisesta. Minun tapauksessani ostin isomman koon ja se oli viisas valinta.

Täysin kaunis

-

Alku jäykästä, joustavammaksi. Tuntuu erittäin kestävältä, mutta emme tiedä sitä vielä.

Upeat käsineet

-

Lämmin ja mukava käsine. Rakasta heidän hihatyylinsä hihansuita. Vaikuttaa siltä, että olet myös erittäin kestävä, mutta ole saanut ne vain yhden kauden ajan. Ei kovin hienoa, mutta parempi jonkin ajanjakson jälkeen. En yleensä pukeudu M: ään, mutta Black Diamond -kartta kertoi minun valittavan S. Jälleen tauon jälkeen olen täysin samaa mieltä heidän kaavionsa kanssa.

Erinomainen

-

Erinomainen laatu, joka yrittää ymmärtää laatua, se pitää kädet todella lämpiminä ja ne ovat erittäin kestäviä. Suosittelen heitä. Luotettava kauppa

Ylähansikkaat

-

Todella lämpimät käsineet ja erittäin kestävät. Sisävuori on irrotettu ja sitä voidaan käyttää yksinään. Ne ovat erittäin helppo kuivua. Johdot puuttuvat kädessä roikkumiseen, mutta pistorasia on. Sitä ei tule olla niin laadukkaissa käsineissä. Luku vastaa yrityksen mittoja. Markkinoiden paras hinta.

Ylähansikkaat

-

Ylähansikka, lämmin, kestävä

Hyvä myös mc: lle

-

Lämmin, hyvä laatu. Suositeltava.

Premium-tuote

-

Etsitkö parasta eristystä kylmille käsilleni, ystäväni suositteli näitä käsineitä vastaaviin Hestran tuotteisiin. Ne ovat erittäin lämpimiä ja viihtyisiä. Omat kädet ovat "säännöllisiä", mutta tilasivat L: n, joka on oikein. SnowInn tarjosi hyvää hinnoittelua ja luotettavaa toimitusta.

Ultimate käsine

-

Ne ovat lämpimiä ja on suuri sorminäppäryyttä. Plus ne kuivuvat helposti irrotettava alukset ovat helppo pukea päälle ja pois, ne pysyvät paikallaan tiputtaa.

Lämmin sormenpäitä

-

Ostettu hiihto. Erittäin lämmin ja mukava jopa hiihtoa talvella vuoristo. Vain siksi, että lämpötila on hieman liian kuumaksi korkea, ei sovi kevään hiihto. Koska sisemmän käsineen tyyppi, hieno työ, kuten kameran toiminta on mahdotonta.

Nizza

-

Mahtipontista hyvä käsine. Sisempi käsine on todella paksu ja lämmin. joka haluaa käyttää erän tulisi käsineen tilaus no. suurempaa. Asuinpinta normnal suuret kädet ja L tilattu. Istuu hieman, mutta sopii.

Käsine 2 in 1

-

Etsin käsineet peräisin korkealla vuoristossa, alhaisiin lämpötiloihin. Saatuaan tietää lisää valmistajan verkkosivuilta, päätin ostaa niitä trekkinn hyödyntäen kätevästi hinnan. Sain testata niitä tuulinen ja hyvin tiukat edellytykset, ne käyttäytyivät hyvin. Niille etsivät erinomaisen suojan kylmää tämä tuote on ihanteellinen. Myös sisällä keitettyä villaa, voit turvallisesti poistaa (vaikka joitakin vaikeuksia, koska se on kiinnitetty tarranauhalla kiinnikkeet) ja sallii paljon suuremman ohjattavuuden joissakin tapauksissa.

Käsine 2 in 1

-

Etsin käsineet peräisin korkealla vuoristossa, alhaisiin lämpötiloihin. Saatuaan tietää lisää valmistajan verkkosivuilta, päätin ostaa niitä trekkinn hyödyntäen kätevästi hinnan. Sain testata niitä tuulinen ja hyvin tiukat edellytykset, ne käyttäytyivät hyvin. Niille etsivät erinomaisen suojan kylmää tämä tuote on ihanteellinen. Myös sisällä keitettyä villaa, voit turvallisesti poistaa (vaikka joitakin vaikeuksia, koska se on kiinnitetty tarranauhalla kiinnikkeet) ja sallii paljon suuremman ohjattavuuden joissakin tapauksissa.

Erittäin lämpimät käsineet

-

Tämä käsineet ovat erittäin lämmin ja hyvin eristetty. Toistaiseksi ovat jäykkiä lopettaa, mutta uskon niiden pehmentää kanssa käyttöön.

Käsineet aikoina hyvin kylmää

-

Erinomainen käsine päivän voimakas kylmä. Olen osoittautuneet -17, ja ikään kuin mitään.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up