up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Käsineet Enforcer
  • Play videoBlack diamond Käsineet Enforcer
  • Black diamond Käsineet Enforcer
  • Black diamond Käsineet Enforcer
  • Black diamond Käsineet Enforcer
Black diamond
360

Black diamond Käsineet Enforcer

Black diamond Käsineet Enforcer

Black diamond Käsineet Enforcer

plus

Black Diamond Käsineet Enforcer

Tuotekuvaus Black diamond Käsineet Enforcer

Ihanteellinen käsinepari lumialan ammattilaisille ja vuorikiipeilijän Black Diamond Enforcerille on heistä lämmin. Tämä monipuolinen hansikas on vedenpitävä, kestävä, hengittävä ja tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden parhaalla mahdollisella lämmöllä kylmässä, kylmässä vuoristo-säässä.

Valmistettu kudotusta, kulumiskestävästä, nelisuuntaisesta joustavasta nailonkuoresta, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden, korkean kätevyyden tason ja kova vuohennahkapalmu tarjoaa suojan ulkoisilta sääoloilta. Lisäys 100% vedenpitävistä, hengittävistä Gore tex -lisäkkeistä, joissa on XCR-tuoteteknologia, sulkee kylmän ja tuulen, joka pitää kätesi lämpimänä myös kylmissä tai kosteimmissa olosuhteissa.

Lisäksi kompression muotoinen EVA-tyyny nenäkoruissa tarjoaa lisäsuojaa ja tekee niistä täydellisen korkean intensiteetin hiihtomatkoille. PrimaLoft One -eriste tarjoaa maksimaalisen lämmön ja suojan kylminä ja kosteimmissa olosuhteissa.

Epäilemättä Black Diamond Enforcer on täydellinen hansikas kaikille hiihtäjille, koska se on mukava käyttää ja tarjoaa maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta! Premier kylmän sään jääkiipeily käsine, Enforcer tarjoaa maksimaalisen näppäryyttä, maksimi lämpöä ja mahdollisen suojan iskuja ja märkä jää.Tekniset tiedot:


- Kiinteä vuori 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore-Tex-insertti, jossa XCR Tuotetekniikka


- Kudotut nylon kuori 4 suuntaan joustava


- Kiinteä vuori 170 g PrimaLoft Yksi eristys kädenselässä


- Goat kämmen ja kämmen laastari Kevlar-tikkaus


- Pakkaus-valettu EVA pehmusteet rystyset iskunkestävyydeltään


- Ice työkalukohtaisia ​​pre-kaareva kunnossa ja nivelletty sormet tarjoavat mukavan, varman otteen


Tutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät snowinn:sta, kuten Black diamond Käsineet Enforcer. Osta nyt Black diamond Käsineet Enforcer ja säästä paljon puhdasta rahaa Käsineet tuotteista. Lisäksi, Black diamond-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että hiihtoverkkokaupastamme voit löytää Black diamond Käsineet Enforcer:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? snowinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Black diamond Käsineet Enforcer

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Upeat hanskat!

-

Testasin näitä käsineitä toisena kerroksena viimeisen vaellukseni aikana, kun se oli (-12) celsiusastetta. Ne ovat todella uskomattomia, he pitivät sormiani lämpimänä. Suosittelen heitä.

Vuorikiipeilyhanskat

-

Erinomainen tuote, kevyt, lämmin, helppo käsitellä, erinomainen pito jään akseleilla, en ole vielä testannut niitä jäällä ja alle nollan lämpötiloissa, toivon, että ne säilyttävät vedenpitävyyden ja taatun lämmön.

Erinomainen käsineet

-

Paras käsineet lämmin vodonepronitsemye! Aktiivisille harrastuksia kuten lumilautailu täydellinen!

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up