up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Käsineet Crew
  • Play videoBlack diamond Käsineet Crew
  • Black diamond Käsineet Crew
Black diamond
360

Black diamond Käsineet Crew

plus

Black Diamond Käsineet Crew

Tuotekuvaus Black diamond Käsineet Crew

Ihanteellinen käsinepari lumialan ammattilaisille ja vuorikiipeilijän Black Diamond Crew -ryhmälle on heistä lämpimämpi. Tällä monipuolisella hansikkaalla on halkaistu muotoilu, joka on vedenpitävä, kestävä, hengittävä ja tarjoaa optimaalisen toiminnallisuuden parhaalla mahdollisella lämmöllä kylmässä ja kylmässä vuoristoilmassa.

Valmistettu kudotusta, kulumiskestävästä, nelisuuntaisesta joustavasta nailonkuoresta, joka tarjoaa maksimaalisen kestävyyden, korkean tason kätesi ja Primaloft Gold -eristys tarjoaa suojan ulkoisilta sääolosuhteilta. Lisäys 100% vedenpitävää, hengittävää Gore tex -lisäosaa sulkee kylmän, joka pitää kädet lämpimänä ja Polartec-fleece-palmuvuori vangitsee lämmön myös kylmimmissä tai kosteimmissa olosuhteissa.

Epäilemättä Black Diamond Crew on täydellinen hansikas kaikille hiihtäjille, koska se on mukava käyttää ja tarjoaa maksimaalisen lämmön. Joten, osta se ajattelematta! Kun sama kestävyys kuin sen muusa, opas, meidän Crew käsineet tarjoavat 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore Tex lisää. Kulutusta kestävä nylon kuoret neljä tapa venyttää tarjous helppous päätöslauselmaesityksen hankala kädet vaihtamiset, ja Thermolite eristys pitää sinut lämpimänä jopa kylmimpinä päivinä. Vuohen nahkaa kämmenet ja vaahtomuovipehmustus sormille, suojelu on ensiarvoisen tärkeää.

Ominaisuudet:

Kiinteä vuori 100% vedenpitävä ja hengittävä Gore Tex aseta Plus Lämmin Technology

Kulutusta kestävä, kudottu nailon kuori 4 suuntaan joustava

Kiinteä vuori 100 g fleeceä kämmen ja 100 g Thermolite eriste takana käsi

Vuohen nahkaa kämmen ja kämmen laastari

Vaahto pehmusteet rystyset iskunkestävyydeltään

Tekniset tiedot:

Paino per pari: 320 g (11,3 oz)

Lämpötila: 20/4 ° C (5/25 ° F)


Ostaessasi Black diamond Käsineet Crew:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Black diamond Käsineet Crew-tuotteeseesi, jonka olet ostanut snowinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, hiihto-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Black diamond:n kokoelmaan ja täydentää hiihto varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Black diamond Käsineet Crew

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Erinomainen laatu

-

Luotettavat käsineet ankarimmissa olosuhteissa äärimmäisissä lämpötiloissa. Mukana tulee pieni Nicwax-paketti hoitamaan käsineiden nahkaosat. Erittäin tyytyväinen ostoon

Ne ovat erittäin lämmin ja erittäin mukava

-

Mukava käsineet fantastinen vesiensuojelua. Jos olet tottunut yllään vaipat käsineet Suosittelen erittäin kevyt lainerin nämä käsineet.

5 pistettä

-

Erittäin lämpimät käsineet, lämmin vakavin pakkaset (-25) erinomainen laatu.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up