up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Black diamond Crampons Sabretooth Pro
  • Play videoBlack diamond Crampons Sabretooth Pro
  • Black diamond Crampons Sabretooth Pro
  • Black diamond Crampons Sabretooth Pro
  • Black diamond Crampons Sabretooth Pro
Black diamond
360

Black diamond Crampons Sabretooth Pro

Black diamond Crampons Sabretooth Pro

Black diamond Crampons Sabretooth Pro

plus

Black Diamond Crampons Sabretooth Pro

Tuotekuvaus Black diamond Crampons Sabretooth Pro

Yhdistämällä tarkkuus MONOPOINT vakauteen ja monipuolisuus horisontaalisen frontpoints, Snaggletooth on täydellinen jääkenkä teknisistä Alppien reittejä iso mountains.Originally sikisi Black Diamond urheilija ja metalworker helluntai Magro, Black Diamond Snaggletooth Crampon on horisontaalinen MONOPOINT suunniteltu iso Alppien reiteillä, joilla ydin sekoitettu varjoa vaativat teknistä tarkkuutta, mutta pitkä lähestymistapa rinteillä ja luminen huippukokouksessa harjut vaativat lisää vakautta. Pieni toissijainen frontpoint tarjoaa lisää vakautta ja purra sekä jyrkkiä jään ja pieni kulma Neve. Snaggletooth ruostumattoman teräksen rakentaminen on vahva mutta kevyt muotoilu rokkari edessä rautatie myös nykyaikaiset vuori saappaat.

Ominaisuudet:

Ainutlaatuinen vaakasuora MONOPOINT pienempiä keskiasteen edessä kohta

Ruostumaton teräs rakentaminen on kevyt, kestävä, kestää snowballing ja ei ruostu> Matala mikro säätää kantapää takuita tarjoaa istuvuus

Sisältää edessä ja takana dual tiheys ABS

Tekniset tiedot:

Paino per pari: 890 g (1 lb 15 oz)


Onko Black diamond Crampons Sabretooth Pro etsimäsi tuote? snowinn:sta löydät kaikenlaisia Jääkengättuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Black diamond on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet hiihtoverkkokaupasta.

Ominaisuudet Black diamond Crampons Sabretooth Pro

Väri
Jääraudan tyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kevyt!

-

Täydellinen Scarpa Mont Blancille!

Musta timantti sabretooth pro

-

Laadukas, vahva Crampons. Nopea istuvuus ja säätö. Testattu 5K: lla, todella suosittelen. Käytetään LaSpotiva Nepal Cube GTX -saappaiden kanssa

Korkein

-

Erittäin kevyt ja helppo kiinnittää kenkiin.

Upea hankinta

-

Erinomaiset ruostumattomasta teräksestä valmistetut automaattiset kissat, verrattuna vastaaviin tuotteisiin, niiden paino on lievästi heikompi, vaikkakaan ne eivät ole kriittisiä. Kissat toimitetaan pahvilaatikossa. Sarjassa olevien kissojen lisäksi tulevat lisäkiinnikkeet etuhitsille. Jos harkitset tätä tuotetta ostettavaksi tarkemmin, on syytä harkita, että näille kissoille on annettu neljä tyyppiä etusulkeita - matala, normaali, kapea ja leveä. Kissat on varustettu liukuesteellä, joka on valmistettu ABS-muovista. Kissat jauhavat tehtaalla vain etuhampaat. Kiinnitä huomiota !!!! Tämän tuotteen kuvauksessa esitetyissä kuvissa on valokuvia, joissa on kissat edessä, pehmeällä kiinnityksellä - tämä kiinnike EI sisälly pakkaukseen, koska se sisältää kissan etuosan erilaisen suunnittelun.

Upea tuote ja nopea toimitus

-

Upeita cramponeja kaikenlaiseen toimintaan. Toimitus oli yllättävän nopea!

Kissat

-

Pidin kaikesta, vaikka he viivästyivät hiukan lähettämällä Alankomaista 2 päivää, mutta tavarat ovat erinomaisia

Suosittelen!

-

Suuret kissat! Täydellinen minun KAYLAND SUPER ICE EVO GTX-saappailleni.

Suuri tuote

-

Erinomaiset kissat saapuvat ilmoitettuun aikaan, ne istuvat täydellisesti LaSportiva Karakorumin kengissä, odottavat tarkistamista vuoristossa. Hinta on super!

Bd sabretooth pro cramons

-

Hyvä tuote kuten tavallista Black Diamond! Suuri hinta myös! Automaattinen crampons voi olla vähän nirso eri saappaat, mutta nämä näyttävät sopivan minun Lowa Vuori asiantuntija saappaat hyvin.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up