`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Atomic

Atomic Laptop

  • Atomic Laptop
  • Atomic Laptop

Atomic Laptop

Tuotekuvaus Atomic Laptop

Kannettava tietokone-pakkauksemme on erittäin hyödyllinen kaikkeen käsimatkatavaroista hiihtolomaasi varten (kyllä!) Kannettavan tietokoneen ja kirjojen viemiseen korkeakouluun (ei!). Enintään 17 tuuman mobiililaitteet ovat täydellisesti tallennettu pehmustetun kannettavan tietokoneen taskuun. Päälokerossa on enemmän kuin takki ja välipaloja - älä huoli, pehmustettu takapaneeli, olkahihnat ja säädettävä rintahihnat takaavat maksimaalisen käyttömukavuuden. Veden- ja tahrojenkestävällä ulkokankaalla olet varustettu rohkeaseen sateeseen, tuulen ja säähän - riippumatta siitä, mitä asialistalla on.

Tekniset ominaisuudet:

Päälokero

Pehmeä kannettava tietokone

Integroitu kahva

Pehmustettu olkahihna

Pehmustettu takapaneeli

450D PU-päällystetty

600D Diamond Ripstop TPU päällystetty

Edessä lisävarustetasku

Sisäiset vetoketjulliset verkkotaskut

Rintahihna

Säädettävä olkahihna


Tutustu nyt hiihto valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja Atomic-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. snowinn:sta, omasta hiihto verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia Atomic tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: Atomic Laptop. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet Atomic Laptop

Sukupuoli
Ikä
Rakenne
Tilavuus
Laukut
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje