up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoAtomic Kova Kieli Backland
  • Atomic Kova Kieli Backland

Atomic Kova Kieli Backland

plus
Atomic

Atomic Kova Kieli Backland

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Atomic Kova Kieli Backland

Paras alamäkeen tukea. Voidaan helposti irrottaa nousuja ja asennettu laskuja Quick Click Tongue järjestelmään.

exra Support


Tutustu nyt kaikkiin Hiihtokengät tuotteisiimme, jotka löydät snowinn:sta, kuten Atomic Kova Kieli Backland. Osta nyt Atomic Kova Kieli Backland ja säästä paljon puhdasta rahaa Tarvikkeet ja varaosat tuotteista. Lisäksi, Atomic-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että hiihtoverkkokaupastamme voit löytää Atomic Kova Kieli Backland:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? snowinn:n Hiihtokengät tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Atomic Kova Kieli Backland

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvä lisävaruste

-

Ne tekevät Atomic Backlandista jonkin verran jäykemmän laskuissa. Ne voidaan helposti vaihtaa keskenään. Nousuille on parempi jatkaa vakioilla.

Hyvä lisä laskeutumisiin

-

Näiden välilehtien jäykkyys auttaa paljon, jos haluat käyttää itseäsi hyvin laskuissa. Voit tarkentaa pehmeät paremmin tai suoraan ilman niitä.

Täydentävät välilehdet

-

Tämä välilehti on ihanteellinen täydennys vakiovarusteisiin. Helposti vaihdettavissa, se tarjoaa plus jäykkyyden ja siten turvallisuuden, kun laskeutuvat.

Täydellinen

-

Täydelliset kielet atomisaappaille. Voit kertoa paljon eroa pehmeillä kielillä, jotka ovat vakiona. Laskeutua voidaan verrata ratakenkään. Että jos uudelleenkierros ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa ne pois

Kova atomi kieli

-

Hei, kokeilin kieliä ja ne ovat hienoja. Laskeutuminen on kuin ratakenkien pukeutuminen. Voit taipua pelkäämättä poistua Morrosista.

Erittäin hyvä

-

Tämän kielen ansiosta voit tehdä kenkäsi hieman jäykemmäksi rinteillä. Se on täydellinen täydennys

Täydellinen

-

Ne sopeutuvat täydellisesti atomi-saappailleni !!

Suuri lisävaruste

-

kelvollinen ja toimiva tuote käynnisty backland hiilen valossa

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up