up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • Play videoAtk race Ski Brake 86 Mm
  • Atk race Ski Brake 86 Mm
Atk race

Atk race Ski Brake 86 Mm

plus

Atk Race Ski Brake 86 Mm

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Atk race Ski Brake 86 Mm

Ensimmäinen yleinen suksi jarru, joka on sovitettavissa minkäänlaista siteet. Se painaa vain 65 grammaa ja se on valmistettu ilmailualan alumiinista. Se toimii sekä ylämäkeen ja alamäkeen ansiosta julkaisu, joka on kytketty aallonpohjasta Kevlar talutusnuorassa hiihtokenkien. Mikäli erottaminen boot ja suksi, salpa, joka mahdollistaa aktivoinnin suksen jarrun poistetaan automaattisesti

Tekniset tiedot:

PAINO: 65 gr

Sopii: UNIVERSALE

MATERIAALIT: Ultrakevyt Aeronautical Alloys


Jos haluat tietää lisää Atk race Ski Brake 86 Mm:sta tai muista Atk race-merkkisistä tuotteista Suksisiteet kategoriassa snowinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia hiihto:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Tarvikkeet ja varaosat valikoimaamme, mistä voit valita hiihtotuotteita Atk race:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Atk race Ski Brake 86 Mm

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up