`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Arbor

Arbor Swoon Rocker

Arbor Swoon Rocker

Arbor Swoon Rocker

Arbor Swoon Rocker

Arbor Swoon Rocker

  • Arbor Swoon Rocker
  • Arbor Swoon Rocker
  • Arbor Swoon Rocker
  • Arbor Swoon Rocker
  • Arbor Swoon Rocker
  • Arbor Swoon Rocker

Arbor Swoon Rocker

Tuotekuvaus Arbor Swoon Rocker

swoon rocker on vuorovaikutteinen vuoristohiihto, joka on suunniteltu kokeneille naisten ratsastajille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä lumilaudastaan. odottaa hämmästyttävää kellua jauhetta parannetulla säätelyllä jyrkillä ja suuremmalla nopeudella. uusi tänä vuonna, olemme vähentäneet merkittävästi painon painoa ja säätäneet flexin, jotta lauta kääntyisi ja ponnahtaisi enemmän juoksevuutta. swoon on saatavana sekä keinuversiojärjestelmässä että kamarijärjestelmätekniikoissa. keinuversion rakenne tarjoaa surffaamisen luonnollisen uimurin ja puhtaamman seurannan ansiosta.

Arbor Swoon Rocker:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, hiihto verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Arbor Swoon Rocker. Snowboard tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Arbor Swoon Rocker

Sukupuoli
Ikä
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje