`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Arbor

Arbor Swoon Rocker

Arbor Swoon Rocker

Arbor Swoon Rocker

Arbor Swoon Rocker

Arbor Swoon Rocker

  • Arbor Swoon Rocker
  • Arbor Swoon Rocker
  • Arbor Swoon Rocker
  • Arbor Swoon Rocker
  • Arbor Swoon Rocker
  • Arbor Swoon Rocker

Arbor Swoon Rocker

Tuotekuvaus Arbor Swoon Rocker

swoon rocker on vuorovaikutteinen vuoristohiihto, joka on suunniteltu kokeneille naisten ratsastajille, jotka vaativat huippuluokan suorituskykyä lumilaudastaan. odottaa hämmästyttävää kellua jauhetta parannetulla säätelyllä jyrkillä ja suuremmalla nopeudella. uusi tänä vuonna, olemme vähentäneet merkittävästi painon painoa ja säätäneet flexin, jotta lauta kääntyisi ja ponnahtaisi enemmän juoksevuutta. swoon on saatavana sekä keinuversiojärjestelmässä että kamarijärjestelmätekniikoissa. keinuversion rakenne tarjoaa surffaamisen luonnollisen uimurin ja puhtaamman seurannan ansiosta.

Jos etsit Arbor Swoon Rocker:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. snowinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia hiihtotuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Snowboardvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Arbor Swoon Rocker

Sukupuoli
Ikä
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje