up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

  • 360Alpina Kypärä Attelas Visor QVM
  • Play videoAlpina Kypärä Attelas Visor QVM
  • Alpina Kypärä Attelas Visor QVM
360

Alpina Kypärä Attelas Visor QVM

plus
Alpina

Alpina Kypärä Attelas Visor QVM

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Alpina Kypärä Attelas Visor QVM

Ensimmäinen kypärä, joka voi muuttaa sen tilavuus! Patentoitu ERGO 3 on uusi ja ainutlaatuinen tekniikka, joka mahdollistaa kypärän kuoren sopeutua koko käyttäjän pään. Yksinkertainen ja intuitiivinen säätö tekee mahdolliseksi saavuttaa all round täydellinen sovi kaikkiin pään. Tarkkuus räikkä lukko mahdollistaa sisemmän kuoren kypärän laajentamista tai sulkea yksinkertaisella kädenliikkeellä. Kova pehmusteet ja laadun nahkaa ja kangasta sisätilojen tämän kova kuori kypärä myös varmistaa istuvuuden ja erinomaisen mukavuuden kulumisesta, ovat vedoton ja antaa kantajalleen rauhoittavan turvallisuuden tunne. CoolMax® kankaat, että kosteus on hajallaan nopeammin. Helppokäyttöinen, yhden kosketuksen ilmanvaihtojärjestelmän ja visiiri ovat erinomaisia ​​ominaisuuksia. Tuuletus ja visiiri voidaan avata ja sulkea yhdellä liikkuvuus - jopa käsineet kädessä ja suurilla ajonopeuksilla laskujen. QuattroVarioflex peili teknologia visiirin eliminoi heijastuksia, häiritsevää häikäisyä ja infrapunasäteilyä. Siinä korostetaan ääriviivat ja mukautuu automaattisesti sen värisävy valaistusolosuhteissa. Visiiri on luonnos ilman vaahto vuori alareunassa ja runsaasti tilaa takana, jotta lasit kuluneet mukavasti kypärän sisällä. Visiiri tarjoaa vaikuttava 180 ° näkökentän.

tekniikka:

Ergo 3

Kova kuori

Hi eps

Jet Vision

Airstream Ohjaus

vaihdettavat Interior


Jos haluat tietää lisää Alpina Kypärä Attelas Visor QVM:sta tai muista Alpina-merkkisistä tuotteista Kypärät kategoriassa snowinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia hiihto:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Snowboard valikoimaamme, mistä voit valita hiihtotuotteita Alpina:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Alpina Kypärä Attelas Visor QVM

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up