`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Alpina

Alpina Estetica MM M30

  • Alpina Estetica MM M30
  • Alpina Estetica MM M30
  • Alpina Estetica MM M30

Alpina Estetica MM M30

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Alpina Estetica MM M30

Pieni suojalasit runsaalla tyyliä. Reunattomat ESTETICA eivät vain katsoa jäähtyä, ne tarjoavat myös enintään näkökentän ansiosta niiden optimoidun kaarikulma ja pallomainen linssi. Skid Grip, Comfort Runko ja joustava sanka koukut varmistaa suojalasit sopivat täydellisesti kypärä ja naamasi. ESTETICA suojalasit ovat saatavana lisävarusteena Quattroflex Multimirror tai Multimirror linssit.

Ominaisuudet:

Suojaustaso: S2 / S3

Erittäin kontrastin parantaminen

lämpöelementin

Pyöreät linssi

COMFORT FRAME

Asfäärinen linssi

180 ° + VIEW

reunattomat

RUNKO poistojärjestelmään

VENTING LENS

HINGE BAND

SKID GRIP

OVER lasit


Ostaessasi Alpina Estetica MM M30:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen Alpina Estetica MM M30-tuotteeseesi, jonka olet ostanut snowinn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, hiihto-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen Alpina:n kokoelmaan ja täydentää hiihto varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Alpina Estetica MM M30

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje