Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

Αρχική σελίδα

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Εγγύηση χαμηλότερης τιμής

Δεδομένου ότι είναι πρακτικά αδύνατο να επισκεφτεί όλες τις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών μας καθημερινά, έχουμε θέσει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα Χαμηλότερη Εγγύηση τιμή. Μέσω αυτού του προγράμματος, είναι εγγυημένο ότι θα πάρετε την καλύτερη διαπραγμάτευση μέσα μας σε κάθε ρολόι που πουλάμε.

Για να μας βρείτε την καλύτερη τιμή σε ένα προϊόν, παρακαλούμε συμπληρώστε πλήρως την παρακάτω αίτηση Ελάχιστη τιμή. Παρακαλούμε, στείλτε μας το URL, όπου θα βρεθεί το ίδιο το στοιχείο για λιγότερο. Απλά πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο πεδίο Επίσκεψη στην ακόλουθη διεύθυνση URL. Όταν παίρνουμε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θα επισκεφθείτε το site και να βεβαιωθείτε ότι όλα τα κριτήρια πληρούνται.

Αποδέχομαι την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Συνθήκες

- Εάν, πριν από την αγορά μπορείτε να βρείτε μια καλύτερη προσφορά σε άλλο εγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα αντιπρόσωπο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας με την απόδειξη της τιμής αυτής ακριβώς πάνω από το «σύνδεσμος χαμηλότερης τιμής» που μπορείτε να βρείτε μαζί με κάθε προϊόν. Εμείς θα σας δώσουμε τη χαμηλότερη τιμή, εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που αναφέρονται παρακάτω.

-Αυτό που αντιστοιχεί δεν είναι από δικτυακούς τόπους δημοπρασιών, συμπεριλαμβανομένων eBay, Yahoo Δημοπρασίες, κλπ. Πωλητές σε ιστοσελίδες δημοπρασιών είναι συχνά γκρίζοι πωλητές της αγοράς που δεν μπορούν να αποκαλύπτουν τις πηγές εφοδιασμού τους και δεν έχουν τρόπο να εξασφαλιστεί η αυθεντικότητα των εμπορευμάτων.

-Τα χαρακτηριστικά του προϊόντος πρέπει να ισούται ΣΥΝΟΛΙΚΑ με αυτά που προσφέρονται από εμάς, συμπεριλαμβανομένων των εξής: Μάρκα, Μοντέλο, αναφοράς και Έκδοση, Επιλογές, μέγεθος, χρώμα, διαθεσιμότητα κλπ. .. Και άλλες συνθήκες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την τελική τιμή, όπως έξοδα αποστολής, ειδικές προσφορές, κλπ....

- Αν έχετε βρει μια έγκυρη χαμηλότερη τιμή, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης από εμάς που θα περιλαμβάνει ΚΩΔΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ και τις οδηγίες.

-Ο κωδικός θα λάβετε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λήγει μετά από 72 ώρες.

Κλείσιμο