Επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`

Επιλέξτε το `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή` αν επιθυμείτε να συνδέεστε αυτόματα στον υπολογιστή στο μέλλον. Ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ενεργός για 45 ημέρες. Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε την επιλογή `Αναγνώρισή μου σε αυτό τον υπολογιστή`, εάν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή με δημόσια πρόσβαση ή πρόσβαση από περισσότερα από ένα άτομα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ!

Απλά συλλεξτε τα

COINNS

banner home

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΤΕ COINNS;

1. Μπορείτε να πάρετε CoINNs για κάθε προϊόν που αγοράζετε.

2. Αφήνοντας μια κριτική του προϊόντος μπορείτε να αποκτήσετε ακόμη 20 CoINNs περισσότερα!

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΤΕ COINNS;

Πώς λειτουργεί;

Τα CoINNs αναγράφονται σε κάθε προϊόν και ποσότητα. Τα CoINNs θα πιστωθούν απευθείας στο λογαριασμό σας, όταν τα προϊόντα έχουν αποσταλεί σε εσάς.

Κάνετε μια παραγγελία

Για να κερδίστε CoINNs κατά την έξοδο από μια κριτική προϊόντος, θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε στο ΣΥΝΔΕΣΗ. Μόλις εγκριθεί η κριτική σας, τα coINNs θα πιστωθούν απευθείας στον λογαριασμό σας. Λάβετε υπόψη σας ότι όλες οι κριτικές έχουν να ελεγχθούν με το χέρι για να αποφευχθούν ψεύτικα σχόλια.

Κάνετε μια παραγγελία

Αφήστε μια κριτική προϊόν

Παρακαλούμε συνδεθείτε στο Σύνδεση και θα δείτε συνολικά τα CoINNs σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη παραγγελία σας. Κατά την παραγγελίας σας, παρακαλώ συνδεθείτε στο Σύνδεση και επιλέξτε την επιλογή εξαργυρώστε τα CoINNs (το σύστημα θα αφαιρέσει αυτόματα την έκπτωση που ισοδυναμεί με τον αριθμό των coINNs που έχετε συγκεντρώσει)

Παρακαλούμε συνδεθείτε στο ΣΥΝΔΕΣΗ και θα δείτε συνολικά τα CoINNs σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην επόμενη παραγγελία σας.

Αφήστε μια κριτική προϊόν

ΚΑΝΟΝΕΣ

- Δεν μπορούν να εφαρμοστούν κωδικοί προσφορών σε εξόφληση των CoINNs.

- Τα συνολικά CoINNs εμφανίζονται πάντα στο ίδιο νόμισμα που έχει γίνει η παραγγελία.

- Δεν συλλέγονται CoINNs που συλλέγονται για την αγορά από δωροεπιταγές.

- Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε σχόλια, αν πιστεύουμε ότι δεν είναι μοναδικά και γνήσια για αξιολογήσεις των προϊόντων μας.

Αρχή
Κλείσιμο